Manifest pentru o televiziune fara mizerii

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Manifest pentru o televiziune fara mizerii

Musafir

2015-04-29 20:26

Ne-am săturat de ceva vreme să vedem pe televizor aceleasi execrabile feţe care nu fac altceva decât să ne altereze cultura şi să-i îndobitocească pe copii noştri. Ruşine să le fie cu CNA-ul în frunte!!!

Musafir

2015-04-29 20:27

Cea mai buna initiativa !!

Musafir

2015-04-29 20:28

Nu mă mai pot uita la vre-un post de televiziune românesc, fără sa văd inculții, curvele și proștii, promovați drept modele.

Musafir

2015-04-29 20:29

nu mai vreau mizeri la televizor
HITLER
Musafir

#1280 JALE!!!..

2015-04-29 20:32

ne miram idiotiii care ne guverneaza si prostiile de legi care ne sunt impuse, dar daca urmarim care este audienta prostiilor de emisiuni de gen Capatos , Maruta sau WoWBiz vom gasi raspunsul... In jegul asta de tara, daca nu iti arati chilotii nu apari pe sticla, daca nu ai bani nu intrii in politica.. si exemplele pot continua... Cand va vota acest popor un guvern format din oameni simpli, muncitori fara trecut politic, un guvern "de cartier" nu de club'ari care sparg banii statului pe masini de lux si adolescente prostute fara bani...

Musafir

2015-04-29 20:45

Vreau o tara cu cetateni seriosi si respectabili, fara analfabeti subjugati de o mas-media manipulatoare ce-si doreste stergerea valorilor acestei tari,...

Musafir

2015-04-29 20:50

Satul de rahaturile de la televizor !

Musafir

2015-04-29 21:08

Am o fetita de aproape 12 ani pe care incerc, pe cat posibil sa o protejez de asemenea emisiuni. De multe ori din telecomanda cauta ceva la care sa se uite si da peste tot felul de emisiuni care ii atrage atentia prin cearta, scene in care apar tot felul de femei dezbracate la care se opreste si imi pune tot felul de intrebari; '' mami de ce se cearta'', ''mami de ce nu ma lasi sa ma imbrac cum vreau i-a uite cum e imbracata aia'' etc. Se promoveaza femeile usoare, mahalaua si prostia din pacate.
Faceti un lucru bun. Felicitari!

Musafir

2015-04-29 21:15

Ma bucur ca am semnat aceasta petitie! Sper ca in curand sa se intample aceeasi chestie si cu posturile de radio care difuzeaza repetitiv acelasi playlist de comerciale, muzica buna fiind lasata-n paragina, de asemenea stiri despre aceste non-valori pe care unii le numesc vedete.

Respect!

Musafir

2015-04-29 21:20

Am semnat petitia deoarece sunt de acord ca trebuie facuta aceasta schimbare!Sunt foarte dezamagita de televiziune si presa pentru ca promoveaza nonvalorile in timp ce oamenii talentati raman anonimi,iar in ritmul acesta vom ramane limitati ceia ce vom si transmite viitoarelor generatii!

Musafir

2015-04-29 21:27

Vreau sa se termine cu emisiunile de doi bani care nu ajut cu nimic apsolut pe nimeni, plus ca prezinta multa violenta si vulgaritate..!! In locul acestor nimicuri ar face bine sa dea ceva educativ..!!!

Musafir

2015-04-29 21:28

Desi eu am posibilitatea sa schimb canalul sau sa închid televizorul...restul, are drept de vot si decid viitorul copilului meu !!! :-X

Musafir

2015-04-29 21:32

Musafir

2015-04-29 21:43

M-am săturat să îmi tot cert părințiii să nu se mai uite la tot felul de gunoaie! Nu pot să mă uit la o emisiune normală cu familia... Mai mereu mă duc la mine în cameră scârbit și cu rușine de rușinea celor ce se fac de caramel pe ecran. Vreau să avem și noi emisiuni mai morale... Nu ne mai încuiați mințile cu otrăvurile astea! Libertatea trebuie să vină la pachet cu responsabilitatea! Chiar vreți să ajungem o țară de sălbatici imorali? Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când? Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, în care te-adânciră barbarii de tirani! Să ne aducem aminte de istoria țării noastre, de cei ce au mutit pentru ca să ne lăfăim noi în libertate! Avem o țară frumoasă! De ce să o stricăm? De ce ne batem joc de ea și de ce au făcut strămoșii noștri pentru a o păstra? De ce să nu o păstrăm și noi pentru urmași? În loc de posturile de genul Tarafului, zic că ar fi frumos să se bage un program cu istoria României, spre exemplu. Promovați adevăratele valori!

Musafir

2015-04-29 21:47

Din păcate, "televiziunile comerciale" au nevoie de "cenzură"! "Cenzura bunului simț" și nevoia de cultură socială!

Musafir

2015-04-29 21:53

Am semnat pentru ca la cei 19 ani ai mei sunt suprasaturata de incultura, de manelisme, voyeurism mascat si prostie placata cu bani..
Imi este dor de revelioanele cu sketchuri avand ca protagonisti mari actori, de emisiunile de cultura..
I shared for a breathable "on air"!
Emisiunea dumneavoastra e singura care mi lasa un gust placut si care nu ma face dupa sa ma simt in pierdere de neuroni..
keep it up and going!
Carlotta

Musafir

2015-04-29 22:01

M-am saturat de mizeriile televizate.

Musafir

2015-04-29 22:07

Am semnat aceasta petitie deoarece numai suport ceea ce se da la televizor. Este de a dreptul exagerat.numai violente ,oana zavoranu emisiuni si promovari ai unor terminati care nici nu isi au rostul,dar pic de creier!asta trebuie sa inceteze.deschideti fratilor bine ochii,suntem corupti manipulati ,furati,iar mass media este una din cele mai importante puteri de coruptie in masa.va spala pe creier voi nu intelegeti? Adica,sa va explic:ia buretele ,sterge creierul vostru plin de rationament egal cu 0,si va distruge.eu unul nu vreau sa iau parte la asa ceva , nu am luat niciodata.o zi buna! P.s. scuzati anumite greseli in scriere.am luat bacul la romana ,aici doar am scris repede,ca romanu e destept si intelege.o zi buna!

Musafir

2015-04-29 22:13

m-am saturat de emisiunile de ....pline de mizerii, in care altceva nu se intampla decat promovarea prostiei si a dobitocilor.

Musafir

2015-04-29 22:20

Foarte tare ideea si va susțin

Musafir

2015-04-29 22:44

Pentru că este rușinos ce se întâmplă la unele televiziuni.

Musafir

2015-04-29 23:13

Pentru ca .......E DESTUL !!! Devine insuportabila aceasta avalansa de mizerii difuzate pe posturile tv ....!! Multumesc pentru initiativa voastra !! Succes !!

Musafir

2015-04-29 23:41

pentru ca lucrez cu oamenii si aceasta incultura imi face viata grea

Musafir

2015-04-29 23:46

Locuiesc în state de ceva timp,m'a pus sfantu' sa mă abonez la televiziunea românească, din dorința de a vedea ce mai este acasa,de dorul graiului romanesc. Atât regret banii aia pe abonament,incât îmi vine sa dau cu televizorul pe geam,vad numai prostituate,știrile de la ora 5: "tata bate pe mama,mama omoară pe tata",politica cu maimutoi,furturi,razboaie,pe Mamaruta cum încearcă sa nu scufunde pro tv ul,pe Simona Gherghe și accesu' ei la direct cu manele ordinare și tarle de oameni,st peste Ocean și peste limita cu tot ce văd de acasa

Musafir

2015-04-29 23:47

Daca e vorba de gunoi ,haideti sa il dam la reciclat!Daca este gunoi trebuie maturat! Trebuie sa se faca curatenie cat mai curand.Depinde de noi,cei multi, cat de eficienti suntem.Avem MAREA DATORIE de a contribui la disciplinizarea televiziunilor! Asteptam decizia distinsilor nostri alesi pentru a