Manifest pentru o televiziune fara mizerii

Musafir

/ #1289

2015-04-29 21:43

M-am săturat să îmi tot cert părințiii să nu se mai uite la tot felul de gunoaie! Nu pot să mă uit la o emisiune normală cu familia... Mai mereu mă duc la mine în cameră scârbit și cu rușine de rușinea celor ce se fac de caramel pe ecran. Vreau să avem și noi emisiuni mai morale... Nu ne mai încuiați mințile cu otrăvurile astea! Libertatea trebuie să vină la pachet cu responsabilitatea! Chiar vreți să ajungem o țară de sălbatici imorali? Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când? Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, în care te-adânciră barbarii de tirani! Să ne aducem aminte de istoria țării noastre, de cei ce au mutit pentru ca să ne lăfăim noi în libertate! Avem o țară frumoasă! De ce să o stricăm? De ce ne batem joc de ea și de ce au făcut strămoșii noștri pentru a o păstra? De ce să nu o păstrăm și noi pentru urmași? În loc de posturile de genul Tarafului, zic că ar fi frumos să se bage un program cu istoria României, spre exemplu. Promovați adevăratele valori!