Luminita Anghel pentru Eurovision 2015 - Viena

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Luminita Anghel pentru Eurovision 2015 - Viena

Musafir

2015-03-09 09:32

merita sa castige, melodia este foarte buna iarLuminita stie sa ne reprezinte cu demnitate

Musafir

2015-03-09 10:29

cei de la voltaj sunt MEDIOCRIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!! RUSINE TVR-ULUI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAI LUMINITA !!!!!!!!!!!

Musafir

2015-03-09 11:00

Nu stiu daca ajuta la ceva demersul. Tristetea mare e data de faptul ca anul acesta au fost cel putin 5 piese peste cea castigatoare. M-as fi bucurat pentru oricare dintre ele. Dar sa ai de unde alege si sa te faci de ras in modul esta e o performata romaneasca uluitoare. Dar adevaratii aristi, compozitorii, aia cati mai sunt de ce tac ca mort'n papusoi?

Musafir

2015-03-09 11:16

O sustin pe Luminita Anghel, atat pt. vocea deosebita, cat si pt. melodia potrivita pt. acest gen de concurs.Tot respectul pt. ea si pt. intreaga activitate, de pana acum.

Musafir

2015-03-09 14:00

Trupa Voltaj nu merita sa castige, din contra Luminita Anghel trebuie sa ne reprezinte la Viena, altfel ne vom face iarasi de rusine.Este o facatura si cineva trebuie sa ia masuri. Melodia trupei Voltaj nu face decat sa duca Romania o treapta mai jos. Faceti ceva, nu lasati sa ne reprezinte trupa Voltaj la Viena.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-03-09 14:14

Musafir

2015-03-09 14:50

CU ACEATA PIESA NE VOM FACE DE BACANIE! CUM DRACU SA INTELEAGA STRAINII MESAJUL CAND PARODIA AIA E CANTATA IN ROMANESTE? ATI REUSIT SA O UMILITI PE LUMINITA ANGHEL! SA VA FIE RUSINE!

Musafir

#33 Vot pentru Luminita Anghel

2015-03-09 16:30

Votez pentru Luminita Anghel. Imi pare rau de Voltaj, ei canta foarte bine live, dar din pacate piesa nu este pentru Eurovision nici pe departe. Au fost multe piese bune inaintea lor...Turcu, Anton, etc.

2015-03-09 17:07

Un om normal

#35 Re: Re:

2015-03-09 17:11

#9: - Re:  

Dragi asa-zisi fani Eurovision, daca sunteti atat de fani, ar fi trebuit sa stiti ca cei de la Voltaj au spus inca DE LA INCEPUT ca DACA vor reprezenta Romania, vor face publica si varianta in engleza, din care este posibil sa cante un refren, sau o strofa. Asta tocmai pentru ca au fost voci care au sugerat ca mesajul va fi mai bine inteles asa. Dar cine are urechi sa auda???? E mai usor sa improscati cu idiotenii fanteziste, nu?

2015-03-09 17:21

2015-03-09 17:23

Unik

#38 Re:

2015-03-09 17:30

#18: -  

Draga fan indoctrinat Luminita Anghel, daca ai scoate putin capul in lumea oamenilor normali, poate ai vedea lucrurile asa cum stau ele de fapt. Nu stiu despre ce sondaje vorbesti tu, eu am sondaje clare in care Voltaj erau castigatori.

Pana una-alta nu sondajul conteaza, pentru ca eu unul sunt dintre cei care nu voteaza in sondaje, caci nu am timp de pierdut :)))) Am votat atunci cand a contat, ca toti oamenii normali. Numai voi ati calarit netul si sondajele ca sa aveti despre ce sa urlati acum. Voltaj e o trupa cu traditie si un mega profesionalism...nu se bucura ei la furatul Luminitei Anghel....fara sa o jignesc pe distinsa doamna care vad ca e de aceeasi parere. Pacat de ea...pana acum o credeam un artist adevarat. Acum....nici la Remember anii '80 nu as vrea sa o mai vad la cat de jos a decazut cu circul pe care il face.

PS: Parca in sondaje si Ponta era castigator....ce chestie si facebookul asta si fanii adevarati!

Musafir

2015-03-09 18:42

Pe site-ul eurovision.tvr.ro este specificat ca nr. de SMS 1267 este valabil si in reteaua  Digi Mobil; in realitate SMS-urile au fost preluate doar din retelele  Orange, Telekom şi Vodafone.

In timpul show-ului, odata cu prezentarea numerelor si a retelelor de telefonie acceptate pt. televoting am remarcat ca Digi Mobil disparuse ! … am crezut ca e o simpla greseala de omisiune… din pacate n-a fost nicio greseala, odata cu inceperea televotingului am constatat ca intr-adevar nu se poate vota din reteaua Digi!

Luminita, te rog sa ne scuzi pe mine, cativa prieteni si cateva rude, doar vreo 15-20 de persoane ca la ora 22 nu am plecat “fuguta” de acasa sa ne cumparam cartele pt. o retea in care este acceptat telovotingul … nu sunt convinsa ca in 30’- 45’ am fi putut vota L … nu mi-am imaginat ca n-o sa castigi !

Musafir

#40 Re: Re: Re:

2015-03-09 21:04

#35: Un om normal - Re: Re:  

Nu e nimic fantezist. Au fost oameni avizati care si-au permis sa se exprime liber si sa spuna ce au vazut / auzit. Lucrurile s-au intamplat, iar cativa fani din fata calculatoarelor nu au cum sa contrazica oameni care au vazut faptele concrete. ;)

Musafir

2015-03-09 21:37

In procent de minim 80% toate piesele Voltaj sunt copiate dupa melodii celebre. Pe langa asta nu mi se pare ok ca dupa 1 an de promovare intensa pe radio in toata tara (cel putin) trupa Voltaj, o trupa influenta prin numarul de concerte din tara prin prisma numarului mare de hituri lansate pana in prezent ( multe dintre ele "exagerat" de plagiate ) sa participe cu aceeasi piesa si la Eurovision... se numeste manipulare in masa. Piesele pentru Eurovision ar trebui sa fie compuse doar pentru acest concurs si prezentate publicului cu putin timp inainte de transmisiile televizate nu promovate 1 de zile pe radio sub forma de hit autohton si dupa asta direct la Eurovision. Mizerabil !!!!!

Nu sunt fan Luminita Anghel dar o sustin in acest concurs pentru simplu fapt ca a avut cea mai buna piesa, piesa scrisa special pentru Eurovision nu pentru posturile de radio comerciale romanesti, o piesa ale carei versuri au fost gandite in engleza pentru un concurs international european nu pentru o problema interna a Romaniei!

Fratilor e concurs de muzica asta nu de cazuri sociale emotionate ilustrate in versuri!

Hai Luminita !

Luminita Anghel a fost umilita de hotii de la Televiziunea Romana !

2015-03-09 22:44

Voltaj nu merita sa ne reprezinte la Eurovision 2015 ! Aia e piesa de adromit copii cand parintii lor sunt plecati pe alte meleaguri. Sigur masinaria Televiziunii Romane a functionat iarasi, dealtfel ani la rand eu trimit pe cine vor. Amintiti-va ce a patit Laurentiu Cazan in urma cu multi ani. A avut cea mai tare melodie [ Hai spune!] care ar fi spart topul Eurovision, insa ca d eobicei in culisele TVR-ului se trag sforile. Coruptie si la Eurovision ca in toate domeniile, non valorile sunt promovate. A avut dreptate Elena Carstea cand scarbita de ce se intampla in tara asta a luat drumul pribegiei. Luminita Anghel a are o melodie superba care ne poate clasa in primele 8 locuri, Voltaj nu va trece nici de semifinale .

Jane Doe

#43 Re:

2015-03-10 09:11

#41: -  

Matematicianule! Ai extras cativa radicali pana ai ajuns la procentul asta, nu?

Nu e vorba de un an de promovare pentru ca altfel nu se mai incadra piesa in regulament :). Piesa a fost lansata abia in noiembrie, iar regulamentul spune ca se putea inca din septembrie - pe asta nu o stiai, nu :)))

In fine, inca o data se confirma faptul ca in pitoresca noastra tara unii nu stiu sa piarda, iar acum cautati si in c...t sa vedeti daca nu cumva puteti sa sapati cat mai mult poate-poate gasim ceva necurat pe acolo cu care sa le dati in cap castigatorilor,  inventati diverse motive pentru care sigur....a fost favorizata trupa Voltaj. Pentru ca desigur doar daca altul a furat, doar asa piesa care iti place TIE nu e cea mai buna.

De cand  cel care are puterea de promovare trebuie sa se coboare la nivelul celui care are un concert pe an, in restaurant la Perla????  De cand faptul ca ai hituri la radio e un lucru rau? De cand toti frustratii ( cu voce buna de altfel, dar tot frustrati ) se oftica si isi rod unghiile pe la colturi ca pe ei nu ii mai baga nimei in seama. 

Cu asemenea mentalitate din partea "artistilor" si a sustinatorilor MARILOR "artisti" -  de care nu auzi decat o data pe an cand singura lor sansa sa mai apara la TV e acest Eurovision - nu ma mir ca sunteti ca oile...in mintea voastra mica din pacate chiar credeti ca aveti dreptate :((((

Musafir

2015-03-10 11:41

Luminita Anghel ar reprezenta Romania cu succes
E mult superioară celorlalți
fara stanciu

2015-03-10 12:40

Nu vrem sa mai fim prostiti pe banii nostrii de catre TVR.Liana Stanciu sa ne lase si sa-si vada in continuare de propaganda politica. Ne-am saturat de infiltrati in toate domeniile de activitate. In tara asta nu exista competenti sa jurizeze o astfel de competitie? Pai sa punem punct ... si de la capat(fara Stanciu)

Musafir

#46 Re: Re:

2015-03-10 13:09

#43: Jane Doe - Re:  

In ce lege din Romania sau din alta tara din Europa, este specificat in clar fara ocolisuri sau portite de scapare, ca dupa ce o piesa validata de UCMR-ADA ( prin simpla declarare a operei muzicale ) de o tara intreaga prin vot si de juriu ca fiind piesa castigatoare la nivel national pentru Finala Eurovision din Vienna poate fi inlocuita cu o alta versiune pentru a putea fi cantata la Vienna ? De ce ? Manipulam romanii sa voteze cantand in romana sa inteleaga tot poporu' versurile iar la Vienna cantam in engleza sa inteaga si Europa mesajul din piesa ? De ce nu s-a cantat in engleza si la Craiova ? Ceva acte aditionale la contracte intre organizator-artist-ucmr dupa aflarea rezultatului? Amestecam casa de discuri sa influentam ucmr, organizatori, juriu prin inalta influenta intr-o competitie europeana pentru a-si urca artistii de top la Eurovision ?

Aici nu este vorba despre trupa Voltaj, nu este un atac la solistul trupei sau membrii trupei sau numele trupei neaparat este vorba de principiul corupt care nu vrea sa se termine pur si simplu intr-o legislatie muzicala autohtona deficitara.

Au fost concurenti in competia de anul acesta cu piese mult mai potrivite pentru Eurovision decat trupa Voltaj care s-a prezentat cu o piesa de radio romanesc nimic mai mult. Oare ceilalti artisti din topurile radio si tv ce parere au ? Unii mai au si bun simt ?

Cum e pana la urma ?

Musafir

2015-03-10 13:29

Superba melodia si interpretarea!

2015-03-10 16:03

2015-03-10 16:08

didi
Musafir

2015-03-10 16:40

Nu am nimic cuVoltaj,chiar imi plac,insa melodia nu are nicio treaba cu concursul Eurovision.Sper sa nu se califice ptr finală deoarece ne facem de ras.Ascult Voltaj,imi plac ,insa Luminita Anghel a avut cea mai buna melodie. Pacat si rusine organizatorilor.Eu nu ma voi uita la Eurovision anul acesta.