Luminita Anghel pentru Eurovision 2015 - Viena

Quoted post

Unik

#38 Re:

2015-03-09 17:30

#18: -  

Draga fan indoctrinat Luminita Anghel, daca ai scoate putin capul in lumea oamenilor normali, poate ai vedea lucrurile asa cum stau ele de fapt. Nu stiu despre ce sondaje vorbesti tu, eu am sondaje clare in care Voltaj erau castigatori.

Pana una-alta nu sondajul conteaza, pentru ca eu unul sunt dintre cei care nu voteaza in sondaje, caci nu am timp de pierdut :)))) Am votat atunci cand a contat, ca toti oamenii normali. Numai voi ati calarit netul si sondajele ca sa aveti despre ce sa urlati acum. Voltaj e o trupa cu traditie si un mega profesionalism...nu se bucura ei la furatul Luminitei Anghel....fara sa o jignesc pe distinsa doamna care vad ca e de aceeasi parere. Pacat de ea...pana acum o credeam un artist adevarat. Acum....nici la Remember anii '80 nu as vrea sa o mai vad la cat de jos a decazut cu circul pe care il face.

PS: Parca in sondaje si Ponta era castigator....ce chestie si facebookul asta si fanii adevarati!

Raspunsuri

Admin

#64 Re: Re:

2015-03-12 13:34:26

#38: Unik - Re:  

Nu stiu care dintre noi e fan indoctrinat! ;) Scoate tu capul in lume si abia dupa ne auzim pe aici sa comentam impreuna despre Eurovision. In tot scandalul asta e vorba de nereguli grave care sunt foarte bine sustinute de oameni avizati. Te invit cu drag sa parasesti rubrica de comentarii din aceasta petitie.

Multumesc,

Admin