Interzicerea jocurilor de noroc tip pacanele

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Interzicerea jocurilor de noroc tip pacanele

Musafir

2015-01-09 19:10

Pierdere de bani si timp si inbogatirea altora .
maitre bazil
Musafir

#2 ANTIPACANELE LA TINE IN ORAS

2015-05-12 23:03

Ne aflam in fata celui mai dramatic moment al vietii noastre.

Acest fenomen prezinta numeroase cazuri sociale in care familii intregi sunt condamnate la suferinta si umilinta din partea rudelor lor care sunt dependenti de a juca si a castiga ceva .

In consecinta toti avem prieteni, cunoscuti chiar membrii din familie care nu se pot opri.

Acest fenomen aduce o grava atingere bugetului familiilor, si creeaza haos social si tragedii nenumarate in toata tara, de aceea trebuie sa se interzica prin lege practicarea jocurilor de noroc care nu fac altceva decat sa distruga societatea si familii intregi raman pe drumuri.

Creearea de locuri de  munca pentru toata lumea ar fi o prioritate , aceste jocuri nu fac decat sa distruga tineretul nostru si chiar si oameni maturi.

Musafir

2016-03-30 17:36

Si mie imi pasa. Vreau sa ajut si eu pentru un viitor mai bun copiilor nostri. Acesti bani murdari produc multe suferinte in casele oamenilor simpli. UN NU HOTARAT JOCURILOR DE NOROC. Semneaza si tu si arata ca-ti PASA.

Musafir

2016-03-31 10:53

Din cauza jocurile de noroc am perdut. Casa

Musafir

2016-03-31 15:24

Am avut si eu o experienta neplacuta cu fiul meu care a avut o perioada care era dependent de asa ceva , ajunsese sa imi duca la amanet bijuteriile si alte bunuri din casa. Succes.

Musafir

2016-03-31 15:38

E un joc nenorocit care dă dependență și distruge vieți !
Ilinca

#7 Si mie imi pasa

2016-03-31 18:18

Si fiul meu a trecut printr-o experienta neplacuta pentru intraga familie, am ajuns sa ne fie rusine de prieteni, familie si majoritatea vecinilor stiau ca fiul meu joaca la pacanele.Din pacate a ajuns in asa hal ca a jucat pana si banii de la locul de munca, am fost nevoiti sa punem noi, parintii sa punem banii la loc pt a nu fi dat pe mana politiei.Este foarte adevarat ca NIMENI nu castiga, doar proprietarii si statul si din pacate cunosc pe cineva care a fost salvat in ultimul moment de la sinucidere de catre tatal sau, el acum e bine dar tatal lui a pierdut casa pt. a platii datoriile fiului si in maxim 6 luni, tatal, a murit, de gandul ca fiul era sa moara, ca a pierdut casa...s-a imbolnavit si a murit.

MIE IMI PASA, SA SPUNEM NU PACANELELOR!

Inna

#8 Si mie imi pasa

2016-03-31 19:59

Ce e mai rau, e ca sunt unele langa altele, chiar la parterul blocurilor, pe langa scoli, etc, iar minorii, desi nu au voie intra in ele, creeaza dependenta. Sunt frecventate de persoane cu caracter reprobabil, seara pe intuneric ti-e si frica sa treci pe langa ele.

Musafir

2016-03-31 20:02

Ne-au invadaaaat!!!

Musafir

2016-04-01 19:19

Am semnat petitia pentru ca IMI PASA si nu sunt de acord ca tinerii sa aiba acces la asemenea aparate de la varste fragede, ar trebui accesul interzis pana la 21 ani, nu stiu cata liniste au proprietarii acestei afaceri cand stiu ca se pierd atatia bani,familii distruse, case pierdute si vieti omenesti.Cine ne domina ..BANCILE , PACANELELE si FARMACIILE.....

Musafir

2016-05-10 20:37

Sunt de acord sa se Interzica pe Teritoriul României Sloturile de tip Manechines/Pacanele au distrus multa lume este mai grav ca in Las Vegas este o boala grava care nu te mai scapa de acest Viciu trebuie sa iesim in strada sa protestam impotriva Asa zise Pacanele Interzicerea totala pe acest teritoriu .

Musafir

2016-09-26 19:07

Asa cum alte tari pot si noi trebuie sa interzicem astfel de jocuri care creeaza fel si fel de probleme,mai rau ca drogurile-domnilor politicieni luati atitudine.