Rares Bogdan esti o RUSINE pentru Ardeal si ardeleni!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Rares Bogdan esti o RUSINE pentru Ardeal si ardeleni!

Musafir

2014-11-05 18:02

Individul acesta si-a depasit statutul de jurnalist, nu stie ce inseamna deontologia si are accese de furie pe platoul de televiziune. Nu este o dovada de profesionalism

Musafir

2014-11-05 18:10

L-am auzit laudandu-se ca e din Cluj, dar Rares Bogdan nu are nicio asemanare cu un ardelean adevarat
Marius , Iasi

2014-11-05 23:47

Nu mai este suficient sa prostim boboru' cu televizoru', Varanel detected!Nu stiu despre ce Romanie vorbesti tu , a fost vanduta bucata cu bucata : munti beliti, Maior ne rezolva de ultimele resurse,bugetul statului praduit, batjocoriti si dispretuiti sistematic timp de 25 de ani...ii compatimesc pe ardeleni, trebuie sa suporte toate loazele securiste si spalate pe creier.Domnu' profesor mai are sapun?

florin

2014-11-06 04:36

Victor Ponta trebuie sa fie PRESEDINTELE ROMANILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

2014-11-06 06:31

daca ar fi doar bogdan ar fi biune dar uitativa la procente ca vedeti cati bogdani exista in tara!
dezbinarea a facut cel mai mult rau acestei tari si asta este pedala pe care apasa dusmanii ei!

Musafir

2014-11-06 12:38

VREAU SA FIU MANDRA CA IN FRUNTEA TARI E UN ROMAN
NU VREU CA SA MAI FIM DIRIJATI DE AFARA
NU VREU SA MAI FIM COSUL DE GUNOI AL EUROPEI
VREU SA FIM TRATATI LA FEL IN EUROPA VREU SA NU SE MAI ADUCA PRODUSE EXPIRATE DIN AFARA CU IOHANNIS O SA FIM CETATENI DE MANA TREIA SI TRATATI CA ATARE
michaela

#7 Rares Bogdan si Klaus Iohannis o rusine pentru Romania

2014-11-06 15:44

Tu, domnule Iohannis, îndrăznești să vorbești despre sistemul educațional românesc și despre cum la bază ești profesor, când 9000 de elevi din Sibiu învață în clădiri retrocedate. N-ar fi chiar așa o problemă, dacă în toate aceste imobile noii proprietari, de cele mai multe ori FDGR-ul pe care l-ai condus și Biserica Evanghelica, al cărei enoriaș ești, ar mai investi din când în când pentru a asigura elevilor un mediu optim pentru activitatea lor. Dar asta ar însemna lipsa profitului, iar toate scamatoriile astea tocmai pentru profit au fost făcute.
Klaus, n-aș fi așa de revoltat, dar am aflat că la Bistrița clădirea Colegiului Liviu Rebreanu a fost retrocedată în 2007 către Biserica Evanghelică și Asociația Sașilor, iar acestea au dat-o înapoi gratuit Primăriei Bistrița pentru următorii 99 de ani! Tu, Klaus, cu câte astfel de cazuri te poți lăuda? La ei cum de se poate, iar la noi nu?
Dacă tot vorbim de retrocedări și Biserica Evanghelică din Sibiu, cum e posibil să fie restituite proprietăți care nu au fost confiscate de regimul comunist, ci prin decret regal, de către Regele Mihai, pentru că aparțineau unei organizații naziste, organizație al cărei urmaș cu acte ești? Am înțeles că e complicat să ne explici de ce organizația pe care ai condus-o a devenit continuatorul unei organizații naziste, dar te rog, mai încearcă.
În fața tuturor acestor informații, chiar mă mir că încă nu ți-au bătut procurorii la ușă. De fapt, ți-au bătut, dar în calitate de prieteni sau în căutarea unor favoruri. La Sibiu într-adevăr, o mână o spală pe cealaltă.
Klaus, în fața tuturor acestor informații, sinienii nu doar că nu te doresc ca Președinte al României, dar spera ca acesta să fie ultimul tău mandat ca primar.

Musafir

2014-11-06 16:46

RASUL CURCILOR...JOHANNIS SPUNE CA ..ROMANIA LUI..CU BLAGA,VIDEANU,BERCEANU,BOC,BASESCU SI TOATA CLICA BASISTA..VA O FI O ROMANIE..LINISTITA,NORMALA.A LUCRULUI BINE FACUT!!ACEST OM ...VREA SA INSELE DIN NOU ROMANII!!NU VA LASATI PACALITI...S-A VAZUT CE ROMANIE NORMALA A FOST PANA IN 2012..CU PDL-UL LA GUVERNARE...PDL AL CARUI PRESEDINTE..NU ESTE ALTUL DECAT..DRAGUTUL..DE JOHANNIS!!SE PARE CA UNII ROMANI...MAI VOR SA TRAIASCA ACELE VREMURI..!!!MAI TRIST ESTE CA DIN NOU VOR SUFERI...SI CEILALTI ROMANI ALATURI DE EI...CA DUPA ANUL 2009!!SPER CA SE VOR GANDI MAI PROFUND ..LA TURUL DOI..CA NU E VORBA NUMAI DE JOHANNIS CI DE..CLICA CARE SE AFLA ...IN SPATELE LUI...CLICA BASISTA..REPROFILATA...IN SPATELE LUI ..JOHANNIS!!!!..MAFIA PDL!!!
racusoru
Musafir

#9 jos mizeria din romania jos basisti

2014-11-06 16:55

Imi este rusine de rusinea celor care ii sustin pe acestia nu blaga si mizeriile cele mari de putoi de pe net care se dau in barci si nu stiu de capu lor si se bucura ca au net ar trebui facut o chestie statu sa raspunda si cei de pe net care dau comenturi si sa fie o politie a netului sa ii vedem atunci

Musafir

2014-11-06 16:59

Bogdan Rares nu este un obiectiv in interventiile sale , nici pe departe ba din contra se vede de la o posta ca este părtinitoare in tot ceea ce spune......

Musafir

2014-11-06 17:22

E un personaj perfid. I-am si scris pe facebook parerea mea despre el. Face parte din noul curent de separatisti ardeleni.NU va mirati! Exista un asemenea curent secesionist bazat pe criterii asa zis economice.E un separatist ardelean... si cu asta am spus tot.

Musafir

2014-11-06 17:24

Limbricul de rares nu dadea pe afara de inteligent dar de cand seful lui a devenit -gusa-, parca a turbat,. este un bou cu B mare! Asta este parerea mea despre acest limbric imputit!

Musafir

2014-11-06 17:56

Dezinformarea manipularea si minciuna este la ordinea zilei la Realitatea TV si la Rares Bogdan.S-a ajuns ca mari personalitati ale culturii sa-l sprijine pe Victor Ponta EX.Ioan Holender fost director al operei din Viena Florina Cercel Draga Olteanu Radu Beligan Maia Morgenstern monstrii sacrii ai scenei romanesti si un neicanimeni sa -l conteste intr-un mod abuziv.

Musafir

2014-11-06 17:59

Rares Bogdan te-am plans atunci cand trebuia sa ajungi sef la TVR si nu ai ajuns...Pe zi ce trece,insa,ma conving ca decizia de atunci a fost corecta.

Musafir

2014-11-06 21:16

De mult vreme i-am scris si lui rares bogdan si am mai intrebat si aiurea,
Eu , daca sint din Bucuresti, de ce ar trebui sa ma simt inferioara ardelenilor, fata de care nu am de altfel niciun resentiment, dar nu a putut sau nu a vrut nimeni sa-mi raspunda.
Daca doar ardelenii sint cei mai tari, atunci cum se explica faptul ca multi vin la Bucuresti, se stabilesc bine-merci aici si apoi ne dau lectii de morala si de superioritate a Ardealului fata da restul Romaniei!
Asta pe mine ma enerveaza cel mai mult - aerele lor de superioritate bazate pe o gaunosenie grosolana!
Si parca nu as vrea sa ma enervez asa de tare, incit sa trec peste buna crestere, peste amabilitatea si bunavointa mea, si sa ajung sa spun " ia pleaca tu acasa la tine si lasa-ne in pace! " Sint gazda amabila si primitoare, dar daca musafirul este prostcrescut, ii mai dai si un sut in .... spate si il dai afara fara nici un menajament.
DECI, SINT CALMA, DAR NU MA PROVOCA LA MINE IN CASA, CA ITI DAU SI INTERDICTIE DE A TE MAI APROPIA EVER-NEVER!!!!!!!!!!
Cu prietenie, dar cu rabdare care incepe sa se termine
ing. Livia Apostolescu

Musafir

2014-11-06 21:47

Jurnalist? despre ce anume vorbiti?

Omul este o rusine pentru presa Romana !
Mercenar ce are creierul spalat
Revedeti pozitia lui in interviul luat lui Basescu
Limax ar fi caracterizarea mea .
Nici macar nu poate sa isi ascunda culoarea politica ( o maimuta paroasa aia este )

Musafir

2014-11-06 22:00

Intamplator l-am auzit la Irealitatea spunand ca toti, dar toti ardeleni il vor pe Ghinion asta presedinte. Mi-a sarit mustaru'. Sa-i fie RUSINE! Vorbeste in numele tau, nu in numele tuturor ardelenilor. Sunt ardeleanca get-beget si ARDELENII, VOTEAZA VICTOR PONTA PRESEDINTE!

Si asta se mai tine si mare "nationalist"! Sa-ti fie RUSINE, tu care vorbesti de autonomia Tinutului Secuiesc! 

Musafir

2014-11-06 22:09

Am avut bunicul internat in spitalul din Sibiu. Pleci mai bolnav decat intrii. Arata GROAZNIC! Am intrebat personalul spitalului. Cladirile care trebuiau sa fie amenajate ca spital, le-a luat klaus ghinion asta  si le-a facut apartamente de lux. Se si vad in zona spitalului, puteti verifica. A zis ca pe el nu-l intereseaza bolnavii! Citat " klaus ghinion iohannis" Asta imi spunea personalul spitalului. DIN ARDEAL VICTOR PONTA PRESEDINTE!

Musafir

#19 pamflet pentru "Pârț"

2014-11-06 23:18

Vorba lui Lăpușneanu : "Proști, da mulți!" 

Și vb unui patriot: " Nu pâine cu orice preț, ci onoare cu orice preț, dragi tovarăși"

Janin!

2014-11-07 00:34

Rares este platit ca sa dezinformeze, sa denigreze romanii din Ardeal! Nu trebuie sa-i permitem acest lucru unui nemernic care se trage de sfori cu basistii ! Am multe rude si prieteni ardeleni.

Stiu ca ardelenii in mare majoritate vor vota VICTOR PONTA PRESEDINTE.

Musafir

2014-11-07 03:57

Energia pe care acest Rares Bogdan o risipeste in emisiuni ar fi bine sa o aiba la studierea istoriei tarii noastre.N-ar mai sustine acesti asa zisi "lideri" care nu simt romaneste.
DAN

#22 CAT DE ORBI SUNT UNII ?!

2014-11-07 06:54

cat de orbi sunt unii romani sa nu vada portocaliul basist si verdele unguresc..?!!!

De aceea am trait sub domnia groazei   si teroarei basiste,

10 ani....

Musafir

2014-11-07 08:11

Este o rusine pentru intreaga Romanie,nu numai pentru Ardeal, un tradator al poporului roman.Se schimba in functie de cum bate vantul. Rusine Rares Bogdan!

Musafir

2014-11-07 08:27

Sa nu uitam ca cei doi extremisti maghiari, Laszlo Tokes şi Szilaghi Zsolt, care-l sustin pe Iohannis, executa ordinele primite din Ungaria care este foarte apropiata de Rusia.

Musafir

2014-11-07 08:31

SUNT ARDELEAN AI MEI SUNT DIN SATULUNG BRASOV DE PE STR.MOCANILOR .ACEST RARES B. FUSESE PROPUS DE PNL CA PRESEDINTE AL TVR ...VA DATI SEAMA CE AR FI FOST CU EL PE ACEASTA POZITIE..NOROC CA E NUMAI LA REALITATEA CARE NU MAI ARE UN RATING PREA GROZAV.RUSINE RARES.