SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU

SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU / Anunțuri / E posibil să nu se ajungă la suspendarea lui Băsescu. / Comentarii

Musafir

2014-09-10 15:29

JOS CU JAVRA ORDINARA!! JOS CU TOT CE A CREAT ACEST ANTITRANSILVANIA !!! DAR NU-I MAI VINOVAT CA ILIESCU,C-TINESCU,M.S. MIHAI, CAROLsecond(hand) si alte gunoaie mult apreciate de romani

Musafir

2014-09-10 18:29

MONA , SPUNE-MI SINCER , TE-AR BUCURA SAU NU , SA REUSEASCA TRAIAN BASESCU , MONA , LOCUL TAU NU ESTE ALATURI DE DL. GHISE , SINCER , ESTE IN LINIA INTAI DE ATAC A POPORULUI ROMAN... ALATURI DE DL. TARICEANU , ITI SPUN CU TOATA SINCERITATEA , EU IL VREAU , SI VOI LUPTA IN ACESTE ZILE CA UN FANATIC , PE DL. TARICEANU PRESEDINTELE ROMANIEI....CARE ESTE MOTIVUL ?...NU VREAU SA MAI EXISTE NICIODATA PARTIDUL UNIC , CARE SA AIBA , PRESEDINTE , PRIM MINISTRU , GUVERN , PARLAMENT , PREFECTURI , PRIMARI , CONSILII JUDETENE , ETC. ....DIVERSITATEA CREAZA PROGRES ... O TARA FARA OPOZITIE NU POATE FI CONSIDERATA DEMOCRATA ... DE ACEEA SPUN , TARICEANU PRESEDINTE !!!!
KEUL FLORIN ROMANIA

#3 Re: SCUZE , NU M-AM SEMNAT !!!

2014-09-10 18:31

#2: -  

SCUZE , NU M-AM SEMNAT !!! SUNT KEUL FLORIN ROMANIA , AUTORUL PETITIEI http://www.petitieonline.com/alegeri_prezidentiale_2014_tariceanu_presedinte

Musafir

2014-09-10 18:37

cucu plesuv si unsuros permanent matrafoxat trebuie demis cu orice pret. Ponta are numai de pierdut daca nu-l suspenda. Datorita lui mai e la Cotroceni base din 2012. Nu-l mai ajuta nici macar slugile lui de la ccr, sobolanii fug de pe corabia betivului pentru ca a
inceput sa ia apa.

Musafir

2014-09-13 07:06

Eu sunt de acord cu Liviu Dragnea, in parte. Stiind ca orice solicitare a basului este admisa de CCR, Dragnea are dreptate. Cate hotarari neconstitutionale a luat CCR -UL PANA ACUM? Numai la referendum cat de basista a fost aceasta curte! Asa ca ne putem astepta la orice. Dar, sa-l suspendam pana la terminarea mandatului ar fi posibil. Il urasc din tot sufletul meu pe basescu dar nu cred ca va putea fi demis nici daca ar fi prezenta, atata timp cat basistii CCR au modificat si modifica in continuare Constitutia Romaniei, prin adaugirile lor idioate.

Musafir

2014-09-16 05:46

Trebuie demis ca in acest mod sa fie umilit cum a umulit un popor

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...