Trecerea pentru pietoni. Siguranța copiilor.

Bună. Sunt părinte și vreau siguranță pentru copilul meu, al tău, ai noștri. Siguranța lor pe stradă ține de instituțiile competente, dar în mare parte de noi, comunitatea.

Fac apel la toți membrii grupului, să semnați petiția privind organizarea trecerii pentru pietoni, ce lipsește la intersecțiile străzilor Vasile Badiu cu Gheorghe Madan, și Vasile Badiu cu Calea Orheiului. Zilnic zeci de copii se deplasează pe traseele menționate pentru a ajunge la școală și înapoi. Absolut nici un vehicul nu oprește la intersecție pentru a ceda prioritate pietonilor. Este dificil și periculos astfel de traversări, copiii fiind vulnerabili expuși la riscuri. Instalarea indicatoarelor 5.50.1-5.50.2. poate reduce riscul accidentării pietonilor dar și sporirea gradului de atenție a conducătorilor auto care uită de obligația de a ceda prioritate pietonilor unde în limitele intersecţiei, în lipsa indicatoarelor şi/sau a marcajului, trecerea este determinată de lăţimea trotuarelor sau a acostamentelor. Împreună putem schimba lucrurile spre binele copiilor noștri. Mulțumesc anticipat pentru implicare.

InShot_20240912_150920226~2.jpg

Viorica Bodrug    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Viorica Bodrug va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Autorizez Viorica Bodrug să transmită informațiile pe care le furnizez în acest formular următoarelor părți: