Solicităm zboruri directe din Bristol către diverse orașe din România

un_avion_dintr-o_parte_cu_steag_românesc_si_marea_britanie_pe_o_pista1.pngCătre: Companiile aeriene și autoritățile aviatice

Noi, semnatarii acestei petiții, solicităm introducerea de zboruri directe din Bristol către diverse orașe din România. Considerăm că această inițiativă ar aduce beneficii semnificative atât pentru comunitatea românească din Marea Britanie, cât și pentru dezvoltarea relațiilor economice și turistice între cele două țări.

În prezent, opțiunile de zbor din Bristol către România sunt limitate, ceea ce face dificilă și costisitoare călătoria pentru mulți dintre noi. Această situație afectează negativ atât pe cei care doresc să își viziteze familiile și prietenii, cât și pe cei care călătoresc în scopuri de afaceri sau turistice.

Solicităm companiilor aeriene să ia în considerare introducerea de zboruri directe din Bristol către orașe importante din România, cum ar fi Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași,Oradea, Suceava și Timișoara. Credem că aceste rute ar fi profitabile și ar răspunde unei cereri reale din partea pasagerilor.

• Comunitatea românească din sud-vestul Angliei este numeroasă și în continuă creștere.
  • Zborurile directe ar facilita conexiunile de afaceri și ar stimula turismul în ambele țări.
  • Reducerea timpului și costurilor de călătorie ar avea un impact pozitiv asupra calității vieții pentru mulți oameni.

Vă rugăm să semnați această petiție pentru a sprijini introducerea de zboruri directe din Bristol către alte zone din România. Împreună, putem face o schimbare pozitivă și putem facilita călătoriile între Marea Britanie și România.

Prin semnarea petiției, accept faptul că Mike Motrici va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: