Prelungirea contractului cu CSC Dumbravita al dlui antrenor Preda Stefan Ovidiu

Noi, grupul de părinți ai copiilor care practică fotbalul în cadrul Clubului Sportiv Comunal Dumbrăvița, generațiile 2014 si 2015, și sunt antrenați de d-nul antrenor Ștefan Ovidiu Preda, vǎ adresǎm următoarea PETIȚIE, in temeiul OG 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor.

Vă aducem la cunoștință faptul că micii fotbaliști se pregătesc împreună cu d-l profesor de aproximativ 5 ani, au avut rezultate si evoluții excelente sub conducerea acestuia, motiv pentru care juniorii sunt extrem de atașați de d-l antrenor Ștefan Ovidiu Preda, meritul principal al acestuia fiind acela a reuși coalizarea unor echipe închegate, competitive, capabile de rezultate extraordinare la competițiile interne si internaționale.

Ca și pânǎ în prezent, calendarul competițional al celor doua echipe este în mare parte stabilit pentru restul anului 2024, iar o schimbare de o asemenea importanță, cu siguranță, ar afecta evoluția si performantele juniorilor la întrecerile sportive la care şi-au anunțat și înscris deja participarea.

Astfel, în calitate de părinți și susținători ai CSC Dumbrăvița, considerăm că este în interesul superior al micilor fotbaliști păstrarea acestei colaborări si, de aceea, vă solicităm dumneavoastră, d-le Primar HORIA BUGARIN și d-le Președinte FLORIN MACAVEI

CONTINUAREA COLABORĂRII CU D-NUL ȘTEFAN OVIDIU PREDA ÎN CALITATE DE ANTRENOR PENTRU GENERAȚIILE 2014 ŞI 2015.

Grupul de parinti 2014 si 2015    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Grupul de parinti 2014 si 2015 va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Autorizez Grupul de parinti 2014 si 2015 să transmită informațiile pe care le furnizez în acest formular următoarelor părți: