Petiție pentru înființarea unui loc de joacă în Torcești

240284076_1201525090328852_5760645623106204998_n.jpg

Subsemnații, locuitorii din satul Torcești și comuna Umbrărești, în dorința noastră de a oferi copiilor noștri un mediu sigur și distractiv pentru joacă și dezvoltare, solicităm autorităților locale și comunității să susțină înființarea unui loc de joacă modern și bine echipat în această localitate.

Un loc de joacă este esențial pentru dezvoltarea copiilor noștri. Aceste spații oferă oportunități de socializare, activități fizice sănătoase și dezvoltarea abilităților cognitive. Cu toate acestea, în prezent, satul nostru nu dispune de un astfel de loc care să ofere beneficiile necesare pentru dezvoltarea copiilor noștri.

Prin înființarea unui loc de joacă, am putea contribui la:

Dezvoltarea fizică a copiilor: Un loc de joacă bine echipat oferă copiilor posibilitatea de a se bucura de activități fizice sănătoase și de a-și dezvolta abilitățile motorii.

Socializare: Copiii vor avea ocazia să interacționeze cu alți copii din comunitate, ceea ce va contribui la dezvoltarea abilităților sociale și la formarea legăturilor de prietenie.

Stimularea creativității: Locurile de joacă pot fi proiectate pentru a stimula imaginația copiilor și pentru a-i ajuta să dezvolte abilități creative.

Creșterea calității vieții: Un loc de joacă ar putea contribui la creșterea atractivității comunei noastre pentru familiile tinere și pentru potențialii investitori.

Noi, semnatarii acestei petiții, solicităm astfel:

Identificarea unui teren adecvat: Autoritățile locale sunt îndemnate să identifice și să aloce un teren potrivit pentru înființarea locului de joacă.

Fonduri pentru construcție și echipamente: Să se aloce bugetul necesar pentru construcția și echiparea locului de joacă cu facilități moderne și sigure

Consultarea comunității: Să se implice comunitatea în procesul de planificare și proiectare a locului de joacă pentru a asigura că acesta îndeplinește nevoile și așteptările locuitorilor.

Supravegherea și întreținerea: Să se stabilească un plan pentru supravegherea și întreținerea regulată a locului de joacă, pentru a asigura siguranța și funcționalitatea acestuia pe termen lung.

Prin semnarea acestei petiții, susținem cu fermitate înființarea unui loc de joacă în Torcești și suntem pregătiți să colaborăm cu autoritățile și comunitatea pentru realizarea acestui proiect important pentru dezvoltarea copiilor noștri și pentru îmbunătățirea calității vieții în comuna noastră.

Mirel Melnicenco    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Mirel Melnicenco va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: