Opoziție față de mutarea creșei din Pipera în Voluntari

Stimate Domnule Primar,

Noi, părinții copiilor înscriși la creșa din Pipera, dorim să ne exprimăm profunda îngrijorare și opoziție față de intenția de a muta creșa într-o altă locație din Voluntari. Considerăm că această decizie ar avea un impact negativ semnificativ asupra copiilor noștri și asupra familiilor noastre, din următoarele motive:

1. Siguranța și confortul copiilor: Transportul copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani cu autocarul, supravegheați doar de 4-5 cadre didactice, nu este o soluție viabilă. Această măsură ar putea pune în pericol siguranța și bunăstarea copiilor noștri.

2. Proximitatea: Mutarea creșei într-o altă locație ar crea dificultăți majore pentru părinți în ceea ce privește transportul zilnic al copiilor. Proximitatea actuală a creșei din Pipera este esențială pentru a asigura un echilibru între viața profesională și cea personală a părinților.

3. Impactul emoțional asupra copiilor: Schimbarea mediului familiar și a rutinei zilnice poate avea un impact emoțional negativ asupra copiilor de vârstă fragedă, afectându-le dezvoltarea și adaptarea.

Având în vedere aceste aspecte, solicităm cu fermitate să reconsiderați decizia de a muta creșa din Pipera în Voluntari. Vă rugăm să luați în considerare alternative care să nu afecteze negativ copiii și familiile noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să luați în considerare solicitarea noastră.

Totodată, solicităm ca în cel mai scurt timp să ne comunicați modul de soluționare a petiției și măsurile dispuse.

Stavre Mihaela    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Stavre Mihaela va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Autorizez Stavre Mihaela să transmită informațiile pe care le furnizez în acest formular următoarelor părți: