Nu stâlpișori în Bucuresti !!!

De ceva timp în Bucuresti se montează peste tot stâlpișori, din ce în ce mai mulți și din ce în ce mai multe locuri !
Este o luptă a celor de la Administrația Domeniului Public dusă împotriva cetățenilor, împotriva șoferilor, care efectiv nu mai au unde să oprească, nici pentru a lua ceva de la farmacie sau de la vreun magazin, nici pentru a ajunge la un spital, împotriva micilor afaceri care susțin economia țării și care nu mai pot primi marfă sau clienți, chiar împotriva celor care ajung obosiți seara acasă și nu au unde să mai parcheze.
Nu s-au făcut de ani de zile parcări, în schimb se umplu străzile și trotuarele cu stâlpișori.
Până când îi lăsăm să își bată joc de noi și nu le arătăm că nevoia cetățenilor în slujba cărora ar trebui să fie primăriile, nu să-i persecute, este să ni se asigure posibilitatea de a trăi cât mai ușor în acest haos al orașului ?
Dorim desfințarea stâlpișoriilor .

Prin semnarea petiției, accept faptul că Lucia Neamtu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: