Introducerea castrării chimice pentru pedofili și violatori
Această petiție este adresată OAMENILOR, cetățenilor acestei țări care s-au săturat ca drepturile lor să fie călcate în picioare și ca viețile lor să fie distruse de indivizi cu serioase probleme psihice, care nu au ce căuta liberi printre noi.
Castrarea chimică este o metodă care încă se practică în țări precum Suedia, Danemarca, SUA, Cehia, Marea Britanie, Franța, Canada. Mai mult decât atât, în unele țări pedofilia este pedepsită cu moartea. În SUA un pedofil a cerut să fie castrat chimic, conștientizând că este un pericol pentru societate.
Un sondaj comandat de Transparency International România şi realizat de IMAS a arătat că peste 50% dintre români şi-ar dori o astfel de pedeapsă în Codul Penal, iar în Parlamentul României există un asemenea proiect ce urmează a fi dezbătut.
Această inițiativă pornește de la cazul fetei din Vaslui, violată de 7 psihopați care în prezent se află, bine mersi, în libertate. Celelalte cazuri despre care probabil nu ați aflat, au avut urmări și mai tragice: victimele s-au sinucis. De asemenea, cerem și ca procurorii care s-au ocupat de caz și au dispus eliberarea infractorilor să fie judecați pentru faptele lor, pentru că nu și-au făcut meseria și au pus în libertate niște monștri fără conștiință (dovada stă în declarațiile acestora). Cei 7 ar trebui să fie primii care să aibă parte de acest tratament datorită mediatizării cazului.
Încercați să vă puneți în locul victimei pentru o secundă... toți avem mame, surori sau copii pe care vrem să îi știm în siguranță, iar o asemenea metodă, oricât de dură ar părea, este o metodă de a-i face să se gândească (dacă mai au cu ce) de 2 ori înainte să nenorocească o viață.
Semnați petiția și cereți dreptate atât pentru victime, cât și pentru a preveni potențiale atacuri!
NU înseamnă NU!
Anunț de la administratorul acestui websiteAm închis această petiție și am șters informațiile personale ale semnatarilor.Regulamentul general al Uniunii Europene privind protecția datelor (GDPR) solicită un motiv legitim pentru stocarea informațiilor personale, respectiv ca informațiile să fie stocate pentru cel mai scurt timp posibil. |