Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

prost... alain prost

#1167 asa deci

2013-02-17 19:35

Daniel m-a distrat teribil comentariul tau (1125), mi-ai mai inveselit un pic ziua - cand eu va spun ca suntem un popor bolnav....

bun, deci hai sa-l vedem si noi pe Caruntu asta, care inteleg ca are ca mari realizari faptul ca s-a luat de cernevisti.... de ce nu-si face el un sindicat la care sa adere marea majoritate a eminentelor din acest combinat si sa rezolvati problema asta, in care se pare ca ne-a adus Cernev - vinovatul numaru' unu 

Capitolul monitorizare este inventat de mult, acuma, ca pe voi va irita acel supracontrol... chiar incep sa ma intreb serios de ce.... ca doar de invidie nu poate fi vorba la noi....

si inca ceva, lamuriti o data aici de fapt, care e problema voastra de sunteti suprati si nu ati iesit la manifestari - are cineva capacitatea sa insire aici, ce nu e in regula la Cernev? ce nu e in regula la Diculoiu.... ce nu e in regula oameni buni?

adica, voi de ce credeti ca au iesit oamenii aia in fata pavilionului?

PS : subscriu si eu la apelul de mai sus, adica

SALARIATI DIN OLTCHIM, nu conteaza din ce sindicat, din ce partid, ce meserie sau profesie avem, TOTI avem o cauza comuna:
NOI VREM SA MUNCIM
Nu este momentul sa renuntam.
Sa cerem locuri de munca.
Numai daca suntem uniti ne vom face auziti.

Raspunsuri

gigel

#1168 raspuns

2013-02-17 21:46:36

#1167: prost... alain prost - asa deci

Mai ALAIN se pare ca esti un cernevist sau securist cu doua fete.Stai ascuns in birou si faci poeme.Vino daca ai sange in utilaj la o greva si exprimati parerea.

Morala de doi lei face si dicluoiu.