NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Quoted post

Opened mind.

#462 Re: Noi

2012-08-10 15:44

#456: A. - Noi

http://zerobs.net/media/god-vs-humanity.jpg...

De fapt nu ai voie, Constitutia garanteaza libertatea religioasa, iar daca cineva decide ca vrea sa nu fie crestin sau nu vrea sa fie religios deloc, nimeni nu ii poate interzice asta.

Raspunsuri

A.

#469 Re: Re: Noi

2012-08-10 16:12:19

#462: Opened mind. - Re: Noi 

era vorba de Adevar. ca de avut voie.. ai voie sa faci tot ce-ti vine prin minte ca doar esti "opened mind".. dar nu toate iti sunt de folos. eu nu am interzis nimic.. daca se va interzice ceva, se va interzice de la sine, nu pentru ca am vrut noi. adica se va interzice prin neparticipare. dar pe langa asta, am avut, avem si vom avea ceva de zis. si tu daca esti asa opened mind la orice tampenie, fara sa le prea filtrezi (ca doar asta inseamna opened mind, accepti multe), ce tot umpli paginile astea cu poze stupide?!?! pe cine crezi tu ca impresionezi? nu mai tin treburile astea omule.. maturizeaza-te!esti omuletul mic si suparacios care se uita toata ziua la desene animate pe intrnet, cele "opened mind" . se vede ca e opened mind, misuna multe bazaconii pe acolo.  stii ce este mintea? este paza sufletului.  adica prin minte filtrezi ce este bun si ce este rau, pentru a-ti apara fiinta de tampenii.. la tine este laaaarg opened. ce sa mai?!?! esti grozav tare de tot?!?