Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Quoted post

E subiectiva

#6514 Re: Re: rusine ca stati la pomana in loc sa invatati

2012-06-28 10:34

#6513: - Re: rusine ca stati la pomana in loc sa invatati

Stfu! Eu stiu ce vorbesc! Sunt sef de promotie la un mare CN din tara si a fost foarte greu, mai ales cand esti si olimpic, pentru ca in loc sa mergi la scoala, la romana si mate, faci pregatire la chimie pentru nationala, apoi in vacanta de Paste recuperezi materia de clasa! Inseamna nopti nedormite! Si stiu ca nici cu 0.15 sutimi in plus sau in minus nu imi ia nimeni locul dupa cat am muncit, dar nedreptatea comisa ma raneste la suflet, sa stiu ca eu, care ma invatat si am raspuns corect, iau la un exercitiu aceeasi nota ca cineva care nu a invatat la fel de bine!

Raspunsuri

Musafir

#6519 Re: Re: Re: rusine ca stati la pomana in loc sa invatati

2012-06-28 10:51:08

#6514: E subiectiva - Re: Re: rusine ca stati la pomana in loc sa invatati

Eu vorbesc,eu aud. STFU? Frumos mai vorbesti draguto. Vad ca degeaba cer putin bun simt in privinta vocabularului si a evitarii de stereotipii si generalizari. Dar daca si-asa iti place ca la usa cortului,hai sa-ti zic si eu ce parere am despre elevii de la "colegii nationale" (sa fie dom'le mai cu motz ca nu putem sa-i zicem liceu): toti niste infumurati! jumate copii de bani gata sau plini de fite,jumate tocilari! Daca sunteti la un liceu in 5-8 deja va considerati niste semi-zei pe langa elevii de la scolile generale.. Stiu draga ca n-o sa-ti luam noi locul,stai linistita ca nu avem nicio intentie :) Iti urez sa intri unde vrei tu,la cel mai "tare" liceu la cea mai mare medie,sa iti toci creierii 4 ani de zile,sa treci prin liceu ca prin branza si sa nu stii ce e aia VIATA! Te salut si noroc la repartizari!