Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Quoted post

Musafir

#6293 Re: Re:

2012-06-27 22:08

#6282: Penibil - Re:

Eu nu am dat examenul si, lasand falsa modestie la o parte, ma consider a sti mai multa sintaxa decat toata satra de scandalagii milogi care se afla aici, si care nu stiu sa aduca alte argumente decat cele copiate de undeva, de tipul "daca intorci propozitia, e predicativa" sau "daca o sa contragi cu jena, n-o sa aiba niciun sens".

Era subiectiva, chiar daca trebuia tinut cont si de semantica si de intonatia neutra, dar tot subiectiva era. Faptul ca primiti 0,6 puncte in plus este doar o victorie a prostimii, cum a spus cineva mai sus.

Mediile iar vor creste extrem de mult, din cauza faptului ca examenul la matematica a fost de nivel redus (pentru asta nu faceti petitie, ca nu s-a respectat nivelul mediu?!). Asa vor intra toti cei mediocrii, cu IQ sub 120 la licee foarte bune, cum au intrat de altfel si anul trecut. Si ciclul se repeta, pana la infinit...

Daca tie ti se pare ca e ok, atunci bine, poti sa ramai cu parerea asta. Mie in niciun caz nu mi se pare ok sa faci o treaba ca asta (ati mai participat cumva la vreun test grila unde doua raspunsuri din trei erau corecte?), dar ramane la aprecierea fiecaruia. Asa ne trebuie, daca vrem sa fim un neam de analfabeti. Toata lumea sa ia 10, sa nu exista departajare, toti la licee bune, iar in final toti se vor face someri, sau in cel mai bun cazi maturatori de strazi!

Raspunsuri

Musafir

#6296 Re: Re: Re:

2012-06-27 22:13:18

#6293: - Re: Re:

esti penibila

Musafir

#6298 Re: Re: Re:

2012-06-27 22:14:27

SI AI IMPRESIA CA ESTI SUPER GENIAL PT CA NE FACI PE TOTI IN TOATE FELURILE????? 60 DE SUTIMI NU FAC DIFERENTA INTERE UN MATURATOR SI UN ELEV EXTRAORDINAR!!!!

Musafir

#6301 Re: Re: Re:

2012-06-27 22:19:00

Si apropo daca cineva a pus subiectiva nu e o regula care sa spuna ca in rest a facut corect! Dar limbajul tau nici macar cu al unui maturator nu seamana, si ala e mai respectuos decat tine! Si aveti impresia ca daca ne jigniti, voi sunteti mai tari decat noi? Esti un ofticat, si nici nu stiu de ce te bagi daca nici macar nu ai avut treaba cu examenul de anul asta? Pai hai sa-i facem si noi prosti pe aia care au gresit la celelalte exercitii.