Împreună să-l susținem pe profesorul Ioan Laslo

Quoted post

O victima.

#34 Re:

2012-05-31 15:41

#21: Acelasi parinte -  

 "Sinceri, deschisi si spun tot."

Mda.. nu si daca sunt traumatizati, speriati si rusinati. Cu tot respectul, dar dvs. chiar credeti ca copii inventeaza? Copii din clasa lui , care spuneau ca e "cel mai bun profesor" acum inventeaza? Ce motiv au acesti copii sa inventeze asemenea povesti? Nu cred ca sunteti in masura sa va bagati in aceasta poeste daca nu stiti ce s-a intamplat. S-au gasit dovezi clare, printre care si fotografii si filme; ba chiar si dansul a recunoscut in fata doamnei director ca este adevarat. A implorat mila in fata unui parinte! Un om nevinovat nu implora mila pentru renumele sau si al scolii!

O zi buna!

Raspunsuri


Musafir

#39 Re: Re:

2012-05-31 15:58:20

#34: O victima. - Re:

Eu nu cred si pace. Il cunosc si stiu ca nu e nimic adevarat.

De la cine a implorat el mila? Sa fim seriosi. Si ce poze si filmulete? Ati vazut vreunul?

Poftim filmuletul.

watch?v=coVrv-pVk7g
SENZAȚIONAL !!! S-a descoperit filmulețul în care copii sunt abuzați !!!! în ciuda firii ... aceștia se înghesuie să intre în clasă pt a li se aplica TORTURA abuzului !!!!

Pentru poze intrati pe facebook sau pe HI5 unde veti gasi sute de poze. Sa vedem cate sunt compromitatoare.  Cum de acum dupa atata timp s-au trezit cativa copii "traumatizati"? Va dati seama la cate clase a predat el istoria in 14 ani? Cate excursii a facut si cu cati copii? Cum se poate ca toti dar absolut toti sa-l iubeasca, sa-l adore chiar si nimeni pana ieri sa nu fi aparut cu astfel de declaratii?


Musafir

#42 Re: Re:

2012-05-31 16:12:50

#34: O victima. - Re:

Din ce spuneti dvs. mie mi se pare ciudat faptul ca ,copii din clasa lui il considerau "cel mai bun profesor" dintr-o data s-au trezit sa il acuze de asemenea fapte?Si inca toti deodata...Mai degraba copii au fost traumatizati si speriati de alte persoane pentru a spune aceste lucruri.In plus Ioan Laslo mi-a fost profesor ,mie si multor alte persoane,si niciodata nu a facut asa ceva.Ce l-ar putea determina sa recurga la asemenea fapte asa,dintr-o data?