Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Quoted post

Musafir

#441 Re: remember

2012-04-06 14:32

#437: .... - remember 

Ca sa ai respect de sine trebuie sa ai ce manca,asta e prioritar. Respectul de sine este o nevoie secundara, cele primare au prioritate, mata ai chiulit de la lectia asta

Raspunsuri

Musafir

#442 Re: Re: CAPUSE MORTALE

2012-04-06 14:49:22

#441: - Re: remember 

Colegiu, medici de medicina muncii, instructori, patroni de clinici....Care om intreg la minte ar crede ca se poate pune cu ei avand la subsuoara respectul de sine si integritatea profesionala? Asta este de fapt treaba noastra?

psiholog

#443 Re: Re: remember

2012-04-06 14:50:58

nu pot sa am respect de sine daca ma las capushat de Anitei si clica lui. Nu vreau o taxa suplimentara doar ca sa-i ingras pe parazitii din Colegiu, care se plangeau mai sus ca n-aveau apa si le era frig.

Sa mearga la munca. Eu nu le mai dau alti bani pentru ca ei nu fac nimic pentru mine.

Timbrele sunt o incercare revoltatoare de a ne baga si mai adanc mana in buzunar.

no comment

#446 Re: Re: remember

2012-04-06 15:00:25

:))))))  ...nevoi primare...credeam ca am depasit pragul instinctualitatii primare...

Daca respectul la dvs trece prin stomac...raman fara cuvinte

Frustrarea este starea pe care o resimte cel care este privat de o satisfactie legitima sau care este inselat in sperantele sale, datorita aparitiei unor obstacole, bariere constientizate ca atare.