Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

Nick62

#1591 Re: Re: Re:

2012-03-28 19:07

#1562: Attila - Re: Re:

#70: Nick62 - Re: imi vine sa te fut in gura impreuna cu maica ta taran imputit pe care jigodiile de la Trianon au lipit Ardealul ee Romania.

Ca-ti vine sa faci ceea ce te lauzi, nu e de mirare, cum nu e de mirare nici ca nu vei putea sa o faci. Impotenta se poate trata, am citit eu undeva, cu conditia sa accepti ca esti in suferinta.

Animal cu chip de om ce esti, daca iti permiti sa judeci reprezentantii Marilor Puteri care au decis ce au decis la Trianon, apelativul ”om” s-ar putea sa te jigneasca, asa ca voi fi politicos si-ti voi spune simplu ”euglena verde”.

Ca iti permiti tu, caruia inca nu i-a disparut nisipul stepei din ochi, sa o amintesti pe mama mea si sa ma faci pe mine taran imputit, nu face decat sa dovedeasca cat de josnic poti sa fii, asa ca nu meriti nici macar un sincer ”hai sictir”.

Raspunsuri

Musafir

#1592 Re: Re: Re: Re:

2012-03-28 19:22:30

#1591: Nick62 - Re: Re: Re:

nem érdemes velük vesződni, egyet tudnak azt is rosszat

Musafir

#1603 Re: Re: Re: Re:

2012-03-28 23:59:48

"Animal cu chip de om ce esti, daca iti permiti sa judeci reprezentantii Marilor Puteri care au decis ce au decis la Trianon"

Ungaria si organizatiile maghiare respecta deciziile Dictatului de la Trianon. Omul de rand adeseori scoate asemenea pareri subiective. Si asta e normal.

De cate ori am auzit si romani jignind si judecand deciziile Marilor Puteri in legatura ca Basarabia, Bucovona de Nord, etc. - nici nu poti inchipui. Omul de rand poate sa aiba tot feluri de sentimente. Esenta e ca sa respecta legile si constitutia statului in care traieste.

Musafir

#1604 Re: Re: Re: Re:

2012-03-29 00:02:55

Si de altfel sunteti la acelasi nivel (si in ceea ce priveste extremismul vostru). Ar fi bine sa rezolvati intre voi aceste lucruri si sa nu le deranjati comentatorii normali cu stilul si nivelul vostru intelectual.