Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

T

#1424 Judex

2012-03-25 17:12

D-le Judex, sunt foarte curioasă, în ce calitate comentați? Sunteți avocat? Medic? Fost student? Actual student? Sau aveți copii aici?
Dacă niciuna... cum puteți comenta într-un ton subiectiv o instituție, pe care nu o cunoașteți? :)

Raspunsuri

@T

#1426 Ai dreptate

2012-03-25 18:43:35

#1424: T - Judex 

 Atata reavointa, cat pot citi in comentariile de pana acum, imi da imprsia ca oamenii ori nu cunosc legislatile existente, ori vor sa se afirma prin xenofobie, nationalism si sovinism. Ei se simt patrioti, cred ca daca incearca sa domina o minoritate fac un bine conationalilor. In principiu sunt doar niste persoane care traiesc intr-o himera, adica o fantezie fara temei,  intr-o fantasma.Ori trebuie convinsi ca au o  ideologie deficitare, chiar bolnavicioasa, ori trebuie sa fie ignorati, ca nimic niu mai ajuta, Sus fruntea, pana la urma dreptatea va invinge. iar acesti pseudo ideologi, vor dispare asa cum au aparut,

Judex

#1456 Re: Judex

2012-03-25 22:16:41

#1424: T - Judex

Bunul simţ cere ca, înainte de a-i pretinde cuiva să se prezinte cine este, să se prezinte el însuşi.

Eu sunt un cetăţean român şi pot fi oricare dintre cei pe care i-aţi enumerat. Nu am nici un interes special la UMF Tg. Mureş. Strămoşii mei au trăit cînva în zona Oltului (de la Turnu Roşu în sus) şi a Tîrnavelor şi au fost salvaţî de Ştefan cel Mare şi Sfînt care avea două domenii în Ardeal, Cetatea de Baltă şi Ciceul, împămîntenindu-i pe alte locuri, menţionate clar în istorie.

Dacă nu sunteţi de acord cu opiniile mele, combateţi-le. Dar cu argumente, că aşa, orice prost poate împroşca cu noroi pe oricine fără să aducă nimic în schimb decît insulte. De fapt de 1000 de ani strămoşii mei au primit de la noii veniţi care se pretind (unii dintre ei) a fi băştinaşi, numai insulte şi împilări. Cei ce au venit aici cu sabia şi lancea i-au deposedat de tot avutul. Le-au luat munţii, le-au luat pădurile, le-au luat păşunile şi le-au dat altora, veniţi de aiurea. Din pustă sau din spaţiul germanic. I-au făcut bejenari veacuri la rînd. Dar au rezistat, s-au zbătut cum au putut însă au rămas tot acasă.

Pe ei aţi vrea să-i aduceţi la tăcere, să-i faceţi din nou iobagi!

Am comentat şi n-am insultat pe nimeni ci i-am invitat pe cei înfierbîntaţi la minte, la raţiune, ca să găsim rezolvare problemei şi să nu nemulţumim pe nimeni. Ştiu povestea UMF Tg. Mureş de la înfiinţarea sa şi de mai înainte. Povestea clădirii pe care se află UMF o cunosc din saiturile pe care le-au pus pe internet conaţionali ai dumitale şi le-am luat ca adevărate.

N-am vrut să folosesc cuvinte dure, dar cînd cineva întrece măsura, insultîndu-mă, îmi pierd răbdarea. Ştiu să răspund şi mai sarcastic dacă cineva devine obraznic!