Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

#4807 Re: Re: Re:

2012-03-24 20:53

#4776: - Re: Re:

Logica ta juridică este absolut uluitoare. ”Aceste pretenţii sunt absolut justificate, tocmai de legile în vigoare” e una din cele mai aberante afirmații pe care mi-a fost dat să o citesc aici. O realitae justifică apariția legii și nu invers. Sper că am fost suficient de explicit, că eu unul am început să am mari îndoieli în ceea ce privește capacitatea intelectuală a unora care au învățat un articol din Legea 135 și unu-două din Constituție și le repetă papagalicește. Dacă în câteva generații de când sunteți cetățeni români - numai în acte, inadmisibil de mulți - nu ați reușit să pricepeți că izolarea nu duce la progres, că enclavizarea vă tarează și vă aneantizează ca individ, că, nu în ultimul rând, aveți și niște obligații, pe care dacă nu înțelegeți să vi le asumați, atunci nici românii nu înțeleg să îmbrățișeze ideea acordării de drepturi unei minorități neloiale Statului, ei bine, aveți o problemă.

Știi cât este de frustrant pentru un român să ajungă în secuime și să fie ignorat de o coțofană de vânzătoare?   Este exemplul cel mai la îndemână și cel mai frecvent. Sau să ceară friptură de vită și să i se aducă porc, sub pretextul că imbecilul de ospătar nu face diferența? Sau recepționera de la hotel care ia peste rând clienții ce i se adresează in ungurește, lăsându-l pe fraierul de român să aștepte? Educați-vă în comunitatea aia a voastră, nu-i mai faceți pe români să se simtă străini în țara lor și vă veți bucura de drepturi mai multe chiar decât vă doriți. Faceți în așa fel încât să vi se ofere și nu mai cerșiți.

Raspunsuri

Musafir

#4810 Re: Re: Re: Re:

2012-03-24 20:57:46

#4807: - Re: Re: Re:

" O realitae justifică apariția legii și nu invers. Sper că am fost suficient de explicit, că eu unul am început să am mari îndoieli în ceea ce privește capacitatea intelectuală a unora care au învățat un articol din Legea 135"

:-))))))))))

Eşti enorm măi :-))

Vorbim despre LEGEA 1/2011. :-))

Eşti absolut "out of the picture".

Musafir

#4811 Re: Re: Re: Re:

2012-03-24 20:59:30

#4807: - Re: Re: Re:

" au învățat un articol din Legea 135"

Nu cumva articolul 135. din legea 1/2011?

Sau asta e tot una pentru voi?