Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

#4756 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-24 13:52

#4753: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Uitaţi un singur lucru: că generaţia mea studia încă în acel sistem total inadecvat pe care susţineţi. Tocmai de aceea vorbim atât de greu româneşte (în plus: eu nu eram la specializare de medicină).

"Iar majoritatea romana este afectata pentru ca nu puteti oferi servicii pentru care statul roman plateste."

Asta e o prostie. Toţi medicii maghiari ştiu româneşte. Şi cei care au studiat între 1948 şi 1962 exclusiv în limba maghiară.

Aceasta e o problematizare falsă.

Raspunsuri

Musafir

#4773 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-24 16:52:03

#4756: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

este o minciuna ceea ce ati scris, medicii maghiari nu prea stiu romaneste. Uitati-va la cum vorbesc maghiarii pe forumuri si va veti lamuri. Banuiesc ca sunt studenti sau oameni cu o anumita pregatire si vedeti in ce hal scriu. Inchipuiti-va cum ar prescrie retete si ce comunicare au/vor avea cu pacientii romani! Dar asta se datoreaza pretentiilor voastre fara sens! In calitate de roman vreau sa beneficiez de serviciile corespunzatoare ale medicilor de la noi indiferent de etnie in conditiile unei corecte comunicari. Sau trebuie sa-mi iau translator in preajma unui medic maghiar??!!Fiti sigur ca pe termen lung tot etnia maghiara pierde, mai ales ca medici!