Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

#4030 Re: Re: Re: Schengen si nu numai ...

2012-03-20 20:43

#3955: Daniel - Re: Re: Schengen si nu numai ...

Am o singura intrebare: ati fost vreodata discriminat pe motive etnice? Eu am fost discriminata in propria mea tara... si sunt mai multe comentarii care vorbesc despre asta! Oricum, asta e o alta discutie, in petitia asta nu e vorba de diferentele dintre romani si maghiar ci de implicarea politicului in conducerea UMF Tg-Mures.

Raspunsuri

Musafir

#4035 Re: Re: Re: Re: Schengen si nu numai ...

2012-03-20 20:47:04

#4030: - Re: Re: Re: Schengen si nu numai ...

Am fost de mai multe ori. Şi o dată la Târgu Mureş, de mai multe ori la Cluj şi odată în Reghin.

Daniel

#4077 Re: Re: Re: Re: Schengen si nu numai ...

2012-03-20 23:21:46

#4030: - Re: Re: Re: Schengen si nu numai ... 

Da, evident ca m-am simtit discriminat! De cate ori merg in strainatate evit sa spun ca sunt roman ! Asa ca inteleg foarte bine ce inseamna sa te simti stingher. Acesta este principalul motiv pentru care nu pot sa accept modul in care cvasi-totalitatea postarilor sunt agresve, antiunguresti. Ce aveti cu ei ? Mie imi plac maghiarii, ma simt bine in Ungaria, prefer sa fac "etapa" la Szeged in loc de Arad, imi place Budapesta si, in general, cred ca avem multe de invatat de la unguri. Uitati-va la politicieni lor, si, sincer, nu vedeti ca au trimis in Parlament oamani cultivati, civilizati, inteligenti!? Si daca or avea facultate in limba maghiara, ce-o sa se intample ? Cine si ce va avea de suferit, puteti sa-mi explicati?