Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

Judex

#1036 Re: Re: 915

2012-03-20 16:22

#977: Stefan - Re: 915

Ştefane, n-ai decît să înveţi în orice limbă vei dori, dar pregăteşte-te în specialitatea pe care o vei îmbrăţişa, în limba majorităţii, pentru că ŞI PE EA trebuie să o slujeşti, nu numai pe minoritatea ta.

Un medic ce a primit o diplomă în România şi vrea să profeseze medicina în America sau în altă parte, trebuie să dea nişte examene de atestat în ţara respectivă pentru a fi acceptat să lucreze acolo. Fără însuşirea terminologiei în limba pacienţilor pe care trebuie să-i slujeşti, nu poţi fi un medic corespunzător! Ca medic, lucrezi cu oameni şi pentru oameni, nu lucrezi cu scînduri faţă de care nu ai nici o responsabilitate!

Şi mai e ceva, dacă mai vrei să mi te adresezi, fii d-le cuviincios şi bine crescut, că eu mi-am expus în mod civilizat punctul de vedere şi-i pretind interlocutorului să nu fie mojic cu mine! Ce am scris este opinia mea şi nu este "o diversiune de slabă calitate" cum cu obrăznicie o afirmi!

No, servus!

Raspunsuri

Musafir

#1050 Re: Re: Re: 915

2012-03-20 17:31:14

#1036: Judex - Re: Re: 915

Lăsaţi poveştile. Există o LEGE în vigoare. Această lege trebuie să fie respectată. Şi atât.