Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post

Musafir

#930 Re: Re: Re:

2012-03-19 23:37

#928: Judex - Re: Re:

Nem jó! Helyesen: Nem tudok magyarul. Hát tanulj. Tanuljon minden román is magyarul Marosvásárhelyen. Miért csak a magyarok tanuljanak románul? Ez sem helyes!

Raspunsuri

Musafir

#932 Re: Re: Re: Re:

2012-03-19 23:45:03

#930: - Re: Re: Re:  Pentru ca limba oficiala a statului roman este limba romana si nu limba maghiara! Simplu ca buna ziua!

Judex

#938 Re: Re: Re: Re:

2012-03-20 00:13:42

#930: - Re: Re: Re:

Scuze, ai dreptate, corect o fi cum zici tu, "tudok", ţi-am spus că nu ştiu ungureşte chiar în primul mesaj. N-ai vrut să-mi răspunzi în limba oficială a acestui stat dacă ai avut ceva de spus, n-am ce să fac. Am înţeles totuşi că m-ai injurat. Fiecare cu educaţia lui.

Eu m-am înţeles de minune cu maghiarii educaţi cu care am intrat în contact, şi ne-am respectat, şi niciodată în prezenţa mea nu vorbeau decît într-o limbă pe care o înţelegeam.

Dacă noi, românii, nu v-am mai dat drepturi în această ţară, atunci înseamnă că sunteţi total nerecunoscători.

Asta nu înţelegeţi voi, că medicina este o specialitate legată de latura socială a unei întregi ţări şi se practică cu oameni şi pentru oameni, nu pentru un grup anume, cum ar fi predarea unei libi specifice unui grup restrîns, sau o meserie cu specific tehnic, unde te închizi într-un birou şi nu iei contact cu lumea cu care trebuie să comunici.

No. servus!