Opriti defrisarile in Drumul Taberei!

Quoted post

Musafir

2012-01-27 14:23

E o mare mizerie ce se intampla. Acum 2 ani, abia am reusit salvarea gradinii ce inconjoara blocul de la distrugerea ei de catre o firma autorizata de ADP sa betoneze si sa faca parcari. Adunasera cateva semnaturi de la cretinii din bloc pe promisiunea ca vor avea locuri de parcare. Am reusit salvarea unei gradini mici ce inconjoara balconul meu. Iar vecinii mei s-au ales cu prostia (toate locurile de parcare create s-au dat cu spaga si niciunul nu a apucat vreun loc). Asa va fi si acum, au distrus spatii verzi, au taiat copaci si vor avea doar beton toti cretinii care-si doresc sa aiba metrou. Cand or incepe sa aiba fisuri in bloc de la metrou, cand vor realiza ca ai lor copii nu mai respira decat praf vara si nu au macar un petic de spatiu verde si un copac care sa ii protejeze de soare si sa le dea oxigen, vor realiza cat de dobitoci pot fi. Dar va fi prea tarziu ... si pentru ei si pentru noi ...

Raspunsuri

Iuliana

#37 Re:

2012-01-27 14:58:57

#36: -

Oricum, datoria noastra de oameni este sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a opri defrisarile. Macar acum in al 12-lea ceas. Se poate si cu metrou si cu copaci. Doar ca probabil e mai convenabila alternativa cu metrou si fara copaci.