Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

Musafir

#849 Re: Re: Re: NU SE DESFIINTEAZA SMURD

2012-01-04 23:10

#842: - Re: Re: NU SE DESFIINTEAZA SMURD

Eu zic ca nu mai are rost sa comentam la aceste post-uri care nu aduc nici un argument! Eu unul macar am dat link cu legea sanatatii in care se aduce in discutie serviciul SMURD. Sa lasam pe cei "care vorbesc in cunostinta de cauza" cum este initiatorul acestei petitii sa se laude cu actiunea lor de manipulare! Cine are ceva in cap va realiza ca este doar o modalitate de a se pregati campania electorala ce va sa vie! Rusine ca folositi servicii de acest rang in lupta pentru ciolan! Si sa ne spuna domnul initiator cum se numesc persoanele responsabile de serviciul SMURD dintr-un judet! O seara buna!

Raspunsuri

Musafir

#852 Re: Re: Re: Re: NU SE DESFIINTEAZA SMURD

2012-01-04 23:15:38

#849: - Re: Re: Re: NU SE DESFIINTEAZA SMURD

Bai tu esti ala care politizeaza. Ti-au explicat mai multi de ce ne e teama ca SMURD se desfiinteaza impreuna cu tot sectorul public daca iese emanatia lui Vladescu si tu tot o dai una si buna ca nu scrie nimic in Legea. Cred ca tu esti ala care incearca sa ne induca in eroare nu initiatorul petitiei.

Musafir

#1933 Re: Re: Re: Re: NU SE DESFIINTEAZA SMURD

2012-01-10 08:41:00

#849: - Re: Re: Re: NU SE DESFIINTEAZA SMURD

cum era cu nu se desfinteaza sefule de servici?

unde pleaca arafat?>

pai bravo lui decat in tara asta de mincinosi si manipulatori normal ca un om cu un caracter ca a lui nu poate lucra aici

pacat pacat pacat

toata stima dl. Dr. Arafat