Nu mai dorim încă un an de şcoală online! "Pandemia a provocat cea mai distructivă perturbare a educației din istorie"

Quoted post

Musafir

#16 Re:

2021-10-15 13:06

#14: -  

Nu generalizati!

La scoala la care invata copilul meu s-a votat deschis, pe WhatsApp.

Din 33 de parinti, 22 au votat pentru online, 8 pentru prezenta fizica si 3 s-au abtinut de la vot.

Iar pe scoala, din totalul de 32 de clase, 21 au avut votul majoritar pentru online, 10 clase vot majoritar pt scoala fizica iar la o clasa a fost egalitate.

Ca o paranteza, au fost intrebati si elevii, iar la clasa copilului meu doar 2 elevi au votat pentru prezenta fizica, deci mai putin decat parintii lor!

Aveti falsa impresie ca cei mai multi parinti vor scoala cu prezenta fizica, deoarece acestia sunt mai vocali!

Suntem multi parinti care, in aceste conditii, preferam scoala online, decat riscul de imbolnavire!

Raspunsuri

Ionela Gavril

#18 Re: Re:

2021-10-17 13:50:03

#16: - Re:  

Va respect optiunea si parerea. Ma bucura faptul ca la dvs la.scoala sondajul a fost aplicat ca la carte. Pe de alta parte, mie mi se pare vicios din start sa fie supusa votului asemenea tema majora. E un semn de pierdere a controlului asupra scolilor si un haos imens. 

Asa cum arata acum conditiile de inchidere/deschidere a scolilor, ele favorizeaza invatarea online. Si este meritul vocilor pro-online, care au fost foarte vocale si au beneficiat de expunere media si dialog institutional.cu Ministerul.Educatiei. Cei care sustin scoala fizica sunt intr-o.mare spirala a tacerii, din pacate. Si nu au curaj sa isi sustina pozitia. Tocmai din cauza agresivitatii cu care este sustinut online-ul. Evident, nu ma refer la dvs.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...