PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU"

Quoted post

Musafir

2020-05-24 17:56

Ce faceti dvs., cu tot respectul sunt vorbe din fotoliu. Particip si eu cu donatii numai in conditiile in care organizati in fiecare oras din tara important economic oameni care sa tranga pe liste adeziunile cetatenilor care vor noul ministru propus. PrimMinistrul in conditiile legislateiei noastre este mai important decat presedintele. De regula, Presedintii alesi pana acum sunt comozi, fara nerv si care nu se implioca in economia tarii.Tot odata faceti liste deschise pentru ministrii din personalitatile competitive ale vietii economice romanesti. La industrie trebuie sa fie un bun inginer. La invatamant un dascal remarcabil. La sanatate un doctor renumit care cunoaste sistemul medical.La cultura un artist patriot cu mintea deschisa la fenomenul cultural al romanilor din tara si de peste hotare.s.a.m.departe. Deci, nu alegem numai PriMinistrul dar si pe ministrii de ramura.Numai asa scapam de oameni nepotriviti. Va rog raspuns. Altfel cred ca este o masinatiune a serviciilor ca sa dea sperante acestui popor napastuit.

Raspunsuri

Musafir

#5 Re:

2020-05-25 23:28:24

#3: -  

Contactați-mă pe... radu_roncea@) pe Yahoo. Com

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...