Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Quoted post

what is he saying?
Musafir

#732 operatiunea...intrarea in sediul cpr, avocatul alegericpr.ro in discutie cu Calin Valentin...zyce...

2018-03-22 10:45

,,...in aceeasi zi urma sa plec la Moscova, eram observator din partea OSCE pentru alegerile din Rusia, mi-am dorit sa nu ma urc in avion fara ca problema sa fie rezolvata gandindu-ma ca daca ma intreaba Putin ,,bai domnule Fenechiu ce ai facut cu cpr-ul?',, sa pot raspunde: domnule Presedinte, problema e rezolvata, am venit aicea pentru orice sarcini de genul asta...

Deci, una peste alta la ora 9 operatiunea era rezolvata, l-am informat pe domnul presedinte Dafinoiu...,,

Raspunsuri

Ali Baba علي بابا ʾ
Musafir

2018-03-22 12:43:26

Cu ce putere o mana de ,,universitari" pune stapanire pe site-ul oficial, contractele de telefonie fixa si mobila, conturile bancare, toate apartinand unei institutii private?

As dori sa stiu, daca nu-i cu suparare, cum se pot "prelua abuziv" niste conturi bancare? Intreb pentru un prieten care-si doreste de mult timp sa preia, fie si abuziv, conturile lui Bill Gates. Cum se procedeaza? Te duci la banca si zici "Buna ziua doamna/domnule, am venit sa preiau contul lui Bill Gates" iar ofiterul bancar iti raspunde: "Sigur, nicio problema, poftiti va rog. Va mai pot ajuta si cu altceva, poate contul lui Tiriac?". Iar tu, modest, spui: "Nu doamna, multumesc, deocamdata este suficient. Pentru contul lui Tiriac o sa vina soacra mea".

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2018-03-22 14:01:02