Sustine ne-echivalarea asistentilor cu postliceala cu facultatea de asistenta medicala si moase

Quoted post

Musafir

#144 Re: Re:

2018-01-22 16:51

#2: Anonim - Re:  

diferenta dintre facultate si postliceala e ca de la cer la pamant. Am facut si postlicela si facultatea asa ca stiu despre ce vorbesc. La postliceala nici macar nu aveti examene ,nici nu ati auzit de sesiune,pregatirea practica e aceeasi atat la facultate cat si la postliceala,diferenta consta in cantitatea mare de informatii pe care o castigi la facultate, si hai sa ne gandim, oare conteaza numai pregatirea practica? sa fim seriosi, daca pentru un test la postliceala invatam cu  o zi ininte si luam 10, iar la facultate invat o saptamana intreaga pentru aceesi nota, cine credeti ca e mai bine pregatit?? postliceala e o prostie,toti cei care nu iau bacul si care nu au planuri de viitor fac postlicela,vi se pare normal sa avem acelasi salariu??? stiti maacar ce inseamna nopti nedormite pentru examene si zeci de garzi facute doar ca sa treci anul?? aveti idee de asa ceva? atunci cum p**a mea puteti cere echivalarea diplomelor??? La postliceala nici nu contau numarul absentelor, mergeam o zi pe saptamana si totusi eram prima din clasa,cum va explicati asta? stiti ca la facultate fiecare absenta se plateste? daca ai multe absente nici macar nu intri in examen,da, totul e foarte drastic....dar ce sa inteleaga niste absolventi de postliceala

Raspunsuri

MariaMaya

#158 Re: Re: Re:

2018-01-25 23:09:14

#144: - Re: Re:  

Sper sa arzi in flacari fa proasto, cu tot cu facultatea curului pe care ai facut-o. Bine ca ti-ai irosit tu 7 ani din viata ca o ratata si vii sa comentezi aici cu replici de genul "ce sa inteleaga niste absolventi de postliceala". Sper sa mori de foame cu tot cu salariul tau de cacat

Musafir

#181 Re: Re: Re:

2018-02-09 12:36:20

#144: - Re: Re:  

Intrebare ? Unde ai facut facultatea? La Arad cumva? Am colege care au frecventat aceasta facultate doar de 2 ori. La inscriere si cand au absolvit.  Cand aveau timp sa mearga...atata timp cat erau si prezente la munca in Bucuresti?

In alta ordine de idei ...vreau sa iti reamintesc , ca fetele cu postliceeala si cu 10 15 ani de munca in sistem , sunt cele care va invata  ...si care isi bat capul cu voi licentiatele..dupa ce terminati facultatea si va angajati. 

Asa ca si o concluzie..salariul vostru nu se justifica...facand aceeasi munca cu noi...salariul trebuie sa fie la fel. Fisa postului meu, nu difera de fisa postului tau (cu studii) iar remunerarea ar trebuii  deasemenea sa nu difere. Citeste codul muncii.

Va pup si va stimez in egala masura.

Dar ce e drept trebuie sa fie drept.