Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post

Monica

#582 Moldova

2017-10-11 18:47

Am sunat la domnul care are analize și " stenograma" :))și are accent moldovenesc dar spune că nu e de acolo .  Mi_a zis toată povestea pe care a relatat_o aici și cam atât. A zis că așteaptă analizele următoare.  De ce naiba sa faci analize la 9 zile de la începerea tratamentului antiviral ??? Aici e primul semn de întrebare.  Astea sunt inhibitoare de proteaza iar analizele se fac după 14 zile minim. Mă rog, din ce am citit aici totul pare suspect. Atât modul de obținere al medicamentelor cât și persoanele care_l promovează. M_am documentat de ceva vreme de când am aflat că am virusul și am luat în calcul toate variantele de obținere a medicamentelor.

Raspunsuri

Musafir

#593 Re: Moldova

2017-10-18 20:10:55

#582: Monica - Moldova 

de ce minți???nu ma sunat nimeni ....Dumnezeu nu doarme ....am făcut la 9 zile pt ca eram panicat vroiam sa stiu daca tgo  si tgp  au mai scazut pt ca erau exagerat de mari.....dat in fine părăsesc site acesta..numai deștepți.. rămâneți asa imi pare rau pt voi....așteptați f4 sa luati harvoni...cand ăștia din lumea a 3 moldova au tratamentul in farmacie...așteptați dragi romani....cand vi se da sfaturi voi deja o luati de buna ...documentativa  apoi virbiti.   si mai rugativa di la dumnezeu de păcătoși ce suntem ne da aceste boli ....dar voi ce stiti sa jigniți moldoveni sa jigniți indieni...naaa moldova peste noi cu 800 euro  oameni se vindeca de hepatita c...bv lor respect dragi moldoveni si va multumesc. si eu pt ca am avut ocazia să ma tratez cu tratamentul vostru ca tara mea romania care 10 ani de zile am trimis zece de mii de euro din străinătate...acum ma condamnat sa fac ceroza ca sa pot beneficia de tratament daca nu interferon...asa va place dragi romani????bv bv bv felicitări....cand va aud ca jigniți moldoveni și mințiți cu nerusinare ca bi sa cerut 300 euro pe reteta...eu am fost si i-am dat eu ca am vrut 50 euro pt reteta nu mia cerut nimeni ...in fine ma obosesc degeaba sa scriu ca tot capu asa rămâneți...tipic romanesc ...va doresc multa sanatate si sa ne facem bine cu toti indiferent cum ne tratăm.Domne ajuta....