Toti pentru unu' si unu' pentru toti

Quoted post

Musafir

#123 Re:

2017-01-11 12:46

#111: -  

Asta nu e o discriminare fata de fete, este o discriminare fata de baieti. Daca vreti corectitudine ar trebui sa fie inaltimea egala cu cea a baietilor, adica 1.70 si probele sportive cu cele ale baietilor. Asta inseamna discriminare. Unde va este capul?

Raspunsuri

Musafir

#124 Re: Re:

2017-01-11 13:27:39

#123: - Re:  

Nu am inteles care este problema ta, cred ca toata lumea are dreptul sa incerce,inteligenta nu consta in 5 cm stai linistit :))) poate ca eu am nevoie doar de un cm ,ti se pare normal pt un cm sa fiu respinsa? au fost cazuri anul acesta cand la medical au avut inaltime si la Campina le-au scazut 2 cm ,despre ce vorbim aici? Sa bage locuri de fete si locuri de baieti care este problema? Si nu mai intreba unde ne este capul...odata ce a fost considerata discriminare inaltimea sigur este si acum,iar asta nu ai hotarat tu ci C.N.C.D ... Si daca tot voiau inaltime trebuia sa anunte de anul trecut asa nu ne-am mai fi pregatit degeaba ca schimba ei legile de pe o zi pe alta...nu cred ca tie ti-ar conveni sa te pregatesti 2 ani si cand mai este jumat de an sa afli ca nu ai inaltimea parerea mea,macar asa am fi stiut sa ne reorientam spre o facultate...;)