Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

MUSAFIR

#47695 OLTCHIM

2016-07-15 06:48

Buna dimineata, daca o fi... sau asa cum o fi... Mai lasati limbajul asta de cocina ptr ca in felul asta doar va coborati la nivelul celor pe care ii criticati. Am gasit un articol despre mult forfecata privatizare a Oltchim. Mai stitzi ceva despre asta, sau acum e mai important razboiul/disputa/rafuiala etc dintre CET si Oltchim? Ok, CET Govora are probleme cum si Oltchim a avut si inca maaaaaai dar hai sa ne vedem de ale noastre ca ne ardeee la buzunar! 

10 Iul 2016

"Trebuie mai multă atenție, una peste alta. Eu cred că la anul pe această vreme se stinge toată datoria. Poate să fie și o situație mai bună în cazul în care găsim un cumpărător. Sunt doritori dar numele lor o să fie făcut public de minister. Se va face o reclamă țintită pentru un număr de 50 de potențiali cumpărători. Acum avem trei oferte dintre care una este concretă. ", a declarat avocatul Gheorghe Piperea.  

Asta e cea mai recenta scriere despre subiect. Altcineva stie ceva mai concret?!?... Din surse neconfirmate "se aude" ca au venit sau vor veni niste turci ca sa inchirieze ceva.... Stiti ceva despre...?  Intreb in ideea ca ar mai fi persoane interesate sa afle despre subiect. Multumesc. 

Raspunsuri

SA MI ALUPI IGUS MAI CERNEVEEEEE,CU GAOAZA SI TALPASANU,.

#47697 Re: OLTCHIM

2016-07-15 10:11:43

#47695: MUSAFIR - OLTCHIM  

BAAAAAA,NEMERNICULEEEEEEEEEEEE,PAI CUM POTI SA I SPUI TU LA FOTA SA VORBEASCA CIZELAT CU ACESTI TRADATORII DE CERNEVISTII,ACESTI NEMERNICIII CU GAOAZA,TALPASANU,PIPEREA,AVRAM ,SA NU MAI VORBRESC DE VOSGANIAN,TARICEANU,PONTA, KAKARAU[TOTII ACUM SE APARA INTRE EII] SI CERNEV[CRA CRA] AU DISTRUS MULTE FAMILII DIN OLTCHIML DE ANTONESCU,CUM POTI BA SA TACI SI SA NU I FOOTI IN GURITEEEEEEEEEEE,MARS SAU MIIIIIIIIRS IN POOOLA MEA DE RETARDAT SAU VREI SA TE FAC CA GAOZARU UN HANDEL?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!
Musafir

#47700 Re: OLTCHIM

2016-07-15 10:44:30

#47695: MUSAFIR - OLTCHIM  <= PIPEREA LA PUS SI PRIMAR PE MIRCIA GUTAU LA RAMNICU VALCEA, ACEST PENAL PUSCARIASI CONFIRMAT DE PUSCARIA EXECUTATA CU DUBLA CONDAMNARE PENALA!!!!!!

Piperea si statul roman spun LUCRURI TRAZNITE. La cate a spus Piperea nimic nu a fost real, numai nemernicii pe care le-a aruncat pentru prosti. Azi ei iau salarii si conturile pline, primesc prime si comisioane, hotariti in a lichida Oltchim. Nu uitati, Oltchim are LICHIDATORI IN COMBINAT.