Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

MUSAFIR

/ #47695 OLTCHIM

2016-07-15 06:48

Buna dimineata, daca o fi... sau asa cum o fi... Mai lasati limbajul asta de cocina ptr ca in felul asta doar va coborati la nivelul celor pe care ii criticati. Am gasit un articol despre mult forfecata privatizare a Oltchim. Mai stitzi ceva despre asta, sau acum e mai important razboiul/disputa/rafuiala etc dintre CET si Oltchim? Ok, CET Govora are probleme cum si Oltchim a avut si inca maaaaaai dar hai sa ne vedem de ale noastre ca ne ardeee la buzunar! 

10 Iul 2016

"Trebuie mai multă atenție, una peste alta. Eu cred că la anul pe această vreme se stinge toată datoria. Poate să fie și o situație mai bună în cazul în care găsim un cumpărător. Sunt doritori dar numele lor o să fie făcut public de minister. Se va face o reclamă țintită pentru un număr de 50 de potențiali cumpărători. Acum avem trei oferte dintre care una este concretă. ", a declarat avocatul Gheorghe Piperea.  

Asta e cea mai recenta scriere despre subiect. Altcineva stie ceva mai concret?!?... Din surse neconfirmate "se aude" ca au venit sau vor veni niste turci ca sa inchirieze ceva.... Stiti ceva despre...?  Intreb in ideea ca ar mai fi persoane interesate sa afle despre subiect. Multumesc.