Scrisoare deschisă către PF Daniel despre Sinodul din Creta

Quoted post

Musafir

2016-06-06 07:20

Am semnat aceasta PETITIE,pentru pace si liniste în Biserica Domnului nostru IISUS HRISTOS si a MAICII SALE,PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
BISERICA este a oamenilor de rând, a credinciosilor adevărati, si nicidecum ,nu este a politicienilor, pentru a-si face propaganda, impreuna cu PREOTII Bisericii Crestin Ortodoxe.
PREOTII nu au ce căuta in politica, iar SFANTA BISERICA nu le apartine lor, si nici nu pot devasta si porunci după bunul lor plac.
PREOTII ar trebui sa fie, ca un balsam pentru fiecare suflet ratacit, indiferent de Religia de care apartine.
Ori in BOR, nu exista asa ceva.
Aici se practica ură de rasă,ură de Religia fiecărui suflet.

PATRIARHUL  DANIEL, nu ne reprezinta ! Nu reprezinta interesele BISERICII  ORTODOXE ROMÂNE,

ci reprezintă interesele sale personale.

PATRIARHUL  DANIEL,jupoaie de vii pe supusii săi, PREOTII din SFINTELE BISERICI,cerându-le TAXE peste TAXE ca sa-i tina in functii, si obligandu-i sa vanda tot ce el ,sau cei care pupă tălpile ,scriu după bunul sau plac, daca nu ,li se imputa PREOTILOR.

Patriarhul DANIEL,sa dea înapoi STATULUI ROMÂN, sutele de mii de hecatre de viță de vie si de pământ,precum si pădurile României, pe care le foloseste in interes familial.

Nu trebuie sa se mai intample asa ceva.
BISERICA ,trebuie sa fie MAMA tuturor sufletelor si trupurilor.
Aceasta -mi doresc eu de la BOR: bunatate,milă, si ocrotire pentru fiecare suflet,indiferent de culoarea pielii sau a religiei. Toti suntem FIII LUI DUMNEZEU ,toti suntem FRATII LUI IISUS HRISTOS, iar MAICA noastra, este pentru toti, PREA CURATA FECIOARA MARIA. Cu dragoste,Maria.

Raspunsuri

ioanc

#25 Re:

2016-06-07 06:58:35

#21: -  

Doamna Maria, nu pentru afacerile patriarhului semnam noi, pacatosii, aceasta scrisoare, ci pentru a pastra Adevarul asa cum ni s-a revelat el noua. Nu acceptam adaugari sau scoateri de la acest Adevar caci aceasta inseamna erezie. Sa fie sanatos patriarhul si sa faca afaceri cate-o vrea, dar Invatatura si Traditia Bisericii sa le pastreze nealterate. Bucurie si Doamne, ajuta!