Desfiintati limitatoarele de viteza din Brasov!

Quoted post

Alex

#129 :)

2016-03-24 12:49

Aveti un oras pe care poti sa l  strabati pe jos intr o ora (cum fac eu in fiecare dimineata) si va besiti aici ca vai masina mea. Traversz zilnic Calea Bucuresti si chiar si cu placutele alea idiotii nu ma vad cand pun piciorul pe trecerea de pietoni. Stau in Steagu de 2 ani si sunt la a 5 -a peripetie de a fi lovit pe trecerea de pietoni.

Nu sunt un idiot din ala care se arunca pe trecerea de pietoni fara sa ma asigur ca sunt vazut de catre participanii din trafic si ca imi sunt vazute intentiile de traversare.Am permis de 10 ani de zile am locuit in Bucuresti, Cluj , Iasi si acuma Brasov. Va spun cu mana pe inima ca nicaieri nu am vazut soferi mai prosti ca aici.

Puneti mana si mergeti pe jos, aveti un oras curat si frumos , si veti vedea cu adevarat de ce placutele alea fac o mica diferenta.

Raspunsuri

Da.

#130 Re: :)

2016-03-24 13:55:02

#129: Alex - :) 

Cat iti place sa exagerezi, acum du-te in alta parte ca toti traim in Brasov si stim cum stau lucrurile. 

Am facut multe cursuri de conducere la viata mea, scurta cei drept ca sunt tanar inca, si am mii de km facuti. Mie unul nu imi convine sa imi uzez ambreiaju, placutele de frana, arcurile si amortizoarele. Pentru ce? Ca altii in trafic nu stiu sa conduca? De ce sa sufar eu de pe prostia altora? 

Dimineata la 6 abia daca sunt masini pe strada, de ce sa nu las masina sa curga pe sosea, sa nu poluez, sa nu imi uzez masina si sa fac economie de motorina? Ti se pare normal sa ma opresc din 50 in 50 de m cum e pe Grivitei cand nu e nimeni afara?

Problema nu vine de la drumurile noastre sau cat de luminate sunt strazile (evident ar trebui sa fie mai luminate, nu zic nu) vine de la noi. Stau pe o straduta mica in brasov unde este interzis si a fost o perioada cand chemam zilnic politia sa ia masuri cu cei parcati ilegal si nu luau masuri deloc. 

Asa ca problema este chiar Politia insasi care nu ii pedepseste pe cei care incalca legea. 

Boss

#144 Re: :)

2016-04-11 04:08:25

#129: Alex - :) 

Alex, daca sunt cei mai prosti soferi, si daca era sa te calce cu peripetiile tale, chiar si cu bamperele vietii, cred ca tu este de 1000 de ori mai prost decat ceilalti.

Tu te plimbi pe jos, noi avem treaba, tu gandesti in Epoca de Piatra, noi gandim in secolul actual. Esti praf cu adevarat!

Tu nu observi ca esti impotriva subiectului desi te plangi ca era sa o primesti chiar si cu rahaturile astea montate.

Mergi dracu' inapoi la Iasi sau la Bucuresti, mai scapam si noi de idioti! Si cand ne besim , ne besim in nasul tau cretinule!