Desfiintati limitatoarele de viteza din Brasov!

Da.

/ #130 Re: :)

2016-03-24 13:55

#129: Alex - :) 

Cat iti place sa exagerezi, acum du-te in alta parte ca toti traim in Brasov si stim cum stau lucrurile. 

Am facut multe cursuri de conducere la viata mea, scurta cei drept ca sunt tanar inca, si am mii de km facuti. Mie unul nu imi convine sa imi uzez ambreiaju, placutele de frana, arcurile si amortizoarele. Pentru ce? Ca altii in trafic nu stiu sa conduca? De ce sa sufar eu de pe prostia altora? 

Dimineata la 6 abia daca sunt masini pe strada, de ce sa nu las masina sa curga pe sosea, sa nu poluez, sa nu imi uzez masina si sa fac economie de motorina? Ti se pare normal sa ma opresc din 50 in 50 de m cum e pe Grivitei cand nu e nimeni afara?

Problema nu vine de la drumurile noastre sau cat de luminate sunt strazile (evident ar trebui sa fie mai luminate, nu zic nu) vine de la noi. Stau pe o straduta mica in brasov unde este interzis si a fost o perioada cand chemam zilnic politia sa ia masuri cu cei parcati ilegal si nu luau masuri deloc. 

Asa ca problema este chiar Politia insasi care nu ii pedepseste pe cei care incalca legea.