Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post

MaPisPePetitiaTA

#1007 Mai ducetiva dracu de drogati

2016-03-19 14:27

Bai terminatilor, asa cum pe voi va deranjeaza un boschetar care pute a cacat langa masa voastra, asa ma deranjeaza si pe mine fumul vostru de tigara, asa ca marsh afara sau in subsol si drogheaza te acolo cat vrea pula ta. Si inca ceva, mirosul de cacat nu dauneaza sanatatii cum daunati voi. 

Daca ar fi dupa mine, v as pune o punga in cap cu un furtun spre cur, si tot fumul sa vi l suflati voua in cur, ca sa va simtiti bine pana la capat.

Raspunsuri

Ciprian

#1012 Re: Mai ducetiva dracu de drogati

2016-03-19 14:34:45

#1007: MaPisPePetitiaTA - Mai ducetiva dracu de drogati 

Foloseste un limbaj civilizat. Este un drept garantat de constitutie ca cetatenii sa actioneze atunci cand considera ca un drept/avantaj le este incalcat. Aici e vorba ca oamenii sa aiba spatiul lor de fumat nu sa fumeze in spatiul tau. Cum nu te plimbi pe la groapa de gunoi Glina tot asa poti sa eviti sa intri in zonele special amenajate pentru fumatori. Este dreptul tau sa refuzi sa intri acolo.

'smoke

#1020 Re: Mai ducetiva dracu de drogati

2016-03-19 14:37:59

#1007: MaPisPePetitiaTA - Mai ducetiva dracu de drogati 

bai esti nebun la cap tu , nu suporti fumu de tigara  iesi afara du-te dracu , cafeneaua este ca sa imi savurez si eu tigara cu un suc sau o cafea , asa ca bai terminatule ,cum ai tu drepturi si libertati asa am si eu ;). Cu ce drept imi impui tu si restul... sa nu fumez unde vreau , imi dai tu bani de tigari ?