Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post

geoff

#721 Re: Re:

2016-03-19 10:22

#706: rtff - Re:  

acelasi lucru il pot spune si eu despre tine?! dar de ce sa domine inferioritatea?! fumatori suntem 7/10. dc sa imi spuna cei 30% ce e mai bine pentru mine?! poate eu vreau sa ma omor incet si sigur fumand. e ALEGEREA MEA.

asta a fost problema la legea asta. faptul ca nu ne-a lasat de ales. iar din cauza asta vor fi foarte multe repercusiuni.

iar tu ca nefumator, te poti duce sa bei un suc/bere/cafea unde vrei tu, eu nu te oblig sa vii la bar. poti merge la restaurant unde nu se fumeaza, dar daca ai venit in bar, lasa pretentiile acasa. a fost alegerea ta sa te asezi la masa.

Raspunsuri

Musafir

#734 Re: Re: Re:

2016-03-19 10:32:04

#721: geoff - Re: Re:  

Pai si noi suntem oameni si ca nefumatori avem mai mult drept sa vorbim si sa mergem unde ne dorim   tu ca fumator nu ai dreptul sa imi spui tu mie unde sa merg sa beau ceva, nu te-ai nascut nefumator si noi ca nefumatori nu suntem obligati Sa va suportam pt ca fumul de tigara nu be face nici un bine nimanui, daca tu alegi sa fumezi stai acasa sau mergi afara , de ce nu pricepi ca in alte tari rezista de multi ani legea