Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Quoted post

Musafir

2016-03-19 06:53

Pentru ca m-am saturat de idioti care ceea ce visează noaptea pun pe hârtie a doua zi si apoi pretind ca au gândit solutii pentru problemele societatii. Pentru ca...sa fim seriosi..fumatul nu este o problema reala a societatii..e o problema a individului care cu buna stiinta isi pune viata in pericol. Nu contest faptul ca fumătorii ii pot afecta pe cei din jur, dar nu cred ca atunci când iti aprinzi o tigara iti vine vreo idee de-aia "terorista" si te gandesti " Frate, unde o fi cea mai mare gramada de nefumători, copii, bătrâni sau bolnavi, ca tare am chef sa ii îmbolnăvesc de cancer astăzi". NU! Nici pe departe! Exact cum e scris in petitie, cafenele sunt pline de fumători care isi servesc cafeaua, ceaiul sau sucul alături de o tigara menita sa le aducă momentul ala de 2-3minute in care lasa deoparte problemele de acasă, serviciu sau mai stiu eu ce fel. Domnule Iohannis, va doresc sa fiti operat de doctori care isi aduna forțele înainte de interventii fumând o tigara( pentru a se calma, pentru a nu le tremura mâinile, pentru a se gândi la cele ce urmează), doctori care acum sunt nevoiti sa părăsească incinta spitalului, va doresc sa aveti nevoie de serviciile unor asistente medicale pentru care timpul petrecut la o tigara reprezintă timpul dintre a preleva sange unei persoane si a administra imediat medicament unui alt pacient care tocmai are o criza.( dar care va fi la 300 de metri de spital in pauza de tigara). Va urez toate gândurile bune ale acelor corporatisti care acum stau in ploaie sa fumeze o tigara înainte sa se întoarcă la locul de munca si sa rezolve un bug găsit in sistemul de frânare al mărcii de masina pe care dumneavoastră o conduceti. Va doresc sa va meargă situatia finaciara cum merge si celor care acum sunt nevoiti sa-si închidă afacerile si sa isi arunce investitiile la gunoi. Va doresc tot binele din Romania, acel bine pe care ni-l faceti dumneavoastră noua prin legile acestea superb gandite. Iar vouă, dragi nefumători, am câteva intrebari sa va adresez: De ce mama dracului nu iesiti in locurile acum bine aerisite si frumos mirositoare? De ce in cafenele mesele sunt goale iar clientii pe trotuar? De ce nu mergeti in cluburile prin care acum bate vântul? Va simtiti mai bine acum? Va ajuta pe voi faptul ca fumătorii nu au acum nici măcar dreptul la un SMOKING LOUNGE? E un smoking lounge in pana mea.. S m o k i n g vine de la "a fuma" din engleza, adică e clar ca tu, nefumator cu curul bine aerisit nu ai ce calca pe acolo! Nu ai cum sa vii sa mănânci pizza cu odrasla ta si sa capeti cancer, nu ai cum pentru ca Smoking nu e pentru tine imbecilule!

Raspunsuri

Maria

#493 Re:

2016-03-19 06:56:59

#484: -  

Fumatorii nu  dau doi bani pe cei din jur  cand isi aprind o tigara de ce  m-ar durea pe mine acum de tine,  nu se supara nimeni daca  dumezi   la tine acasa asta daca stiu parintii tai ca fumezi sau saca te lasa  nevastata sa fumezi  si nu te exileaza in balcon :))  hai sa fim seriosi  vreti o romanie ca afara dar fara legile de afara  prea  v-ati invatat ca la tara in romania