ANULAREA LEGII ANTI-FUMAT . LEGEA ANTI-FUMAT - ABUZ SI ATENTAT LA LIBERTATEA INDIVIDUALA!

Quoted post

Musafir

2016-02-16 17:21

Pentru ca aceasta lege face discriminare impotriva fumatorilor...Sunt fumatoare, fumez banii mei,imi fumez sanatatea mea, sunt conștienta de asta, dar sunt cetațean roman și am drepturi...Am dreptul sa ma simt bine intr-un bar sau intr-un restaurant...Ii respect pe nefumatori, dar și fumatorii trebuiesc respectați...Nu suntem ciumați...Suntem oameni normali...Domnilor, gasiți soluții civilizate, nu marginalizați și nu vanați fumatorii...

Raspunsuri

carmen

#65 Re: re

2016-02-17 14:37:07

#56: -  stimabila, daca tu ai dreptul sa-ti fumezi sanatatea si banii, ok; dar si eu am dreptul sa nu-mi fumezi tu sanatatea! Cum facem? Si eu sunt cetatean roman si am drepturi:dreptul de a petrece 1-2 ore intr-un spatiu public, fara sa fiu nevoita sa ma bag imbracata sub dus cand ajung acasa! Daca fumatorii trebuiesc respectati, nefumatorii trebuie calcati in picioare? Ei nu au aceleasi drepturi ca si fumatorii? Poti iesi afara, cucoana, sa/ti fumezi tigara, dureaza 5 minute!