Închiderea scolilor în judetul Bacau

Quoted post

Wow

#41 sunt aici doar pentru ca pot

2016-01-17 20:12

Maine o sa fie ger, daca e ger ma imbrac gros, vreau sa ies din casa dar imi amintesc ca mi-am uitat fularul, ma intorc dupa el si in graba (sa nu iau absent ca am intarziat) imi uit caietul pe birou, nu am caietul la mine asa ca la ora decid sa scriu pe foaie, cand ma intorc acasa realizez ca toata geanta mea e uda din cauza zapezii, foaia mea cu notite e distrusa dar ingor asta zicand ca o sa iau notitele de la cineva, ma duc acasa si in incercarea de a nu-mi pierde mainile aproape degerate mi le tin in apa calda si uit sa imi transcriu teoria predata, *trec cateva luni* fac o ultima recapitulare pentru bac ignorand acea lectie pe care nu o am si giciti ce... la bac imi trebuie o formula de pe acea foaie, iau un punctaj cu 5 sutimi mai mic, nu e diferenta mare, ma duc la admitere, dau admiterea, se afiseaza rezultatele, sunt perfect multumita insa atunci cand ma uit pe lista de admisi realizez ca mai aveam nevoie de 5 sutimi ca sa intru la facultatea pentru care am invatat 4 ani din viata mea, aleg sa merg la alta facultate insa nu imi place si nu imi dau interesul, am restante din primul semestru si decid sa ma las, ma angajez fiind constienta ca mi-am ratat viitorul si viata din cauza unei zile geroase si acum intrebarea mea este: serviti aici sau la pachet?

Raspunsuri

Sc

#43 Re: sunt aici doar pentru ca pot

2016-01-17 20:16:44