România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Quoted post

Grig

#15285 Re: Re: Re: Re: Nu semnez nimic

2016-01-17 09:19

#15277: - Re: Re: Re: Nu semnez nimic 

In fine.... va doresc succces cu petitia asta. Ar fi prima data in istorie cand o petitie online a schimbat ceva.

Raspunsuri

Musafir

#15300 Re: Re: Re: Re: Re: Nu semnez nimic

2016-01-17 11:26:00

#15285: Grig - Re: Re: Re: Re: Nu semnez nimic 

Domnule Grig, cu tot respectul pt. valorile dv si parerile dv dar ca sa spui ca aveti doi baieti si niciodata nu i-ati atins si nu ma refer la o bataie care sa o tina minte toata viata lor ,doar o mica scuturare sa-i faci putin atenti la ceva ce ai de spus si ei continua in nebunia lor de copil unde si luna de pe cer se poate obtine, tind sa cred ca ori pur si simplu nu va mai aduceti aminte (oameni tind sa uite unele lucruri care ii incomodeaza)sau  tineti adevarul doar pt dv.Studiati putin cazul si vedeti ca nu au gasit nici o dovada desi,  copii au fost supusi unor investigatii severe ,si apoi va puteti gandi la pruncul acela care a fost obligat sa intrerupa alimentatia cu laptele matern in numele drepturilor copilului.Nu puteau ei sa puna mama sub obsevatie 24 din 24 de ore si sa nu expuna acel prunc unor asemenea abuzuri ,atrocitati? ca sa nu mai vb de copiii de 2 respectiv 5 ani. Nu puteau sa ia mama si sa o duca undeva cu toti copii unde o pot supaveghea sa nu influenteze marturia copiilor pe toata durata anchetei?Doar au bani si pot sa faca ce vor,nu?Deci dupa spusele dv., aceasta nu ar fi o problema doar au bani.Acesti copii sufera traume care o sa le marcheze viata in mod real ganditi-va la copii aceeia micuti ce inteleg ei din toata mascarada aceasta? Nesiguranta, aceasta simt si la aceasta vastra frageda siguranta este esentiala.Nu sunt in domeniu dar m-am documentat mult pe aceasta tema cand copii mei aveau vastre asemanatoare si este lucrul pe care l-am retinut cel mai bine. Ma indoiesc ca acesti copii se simt in siguranta.Ati uitat Domnule Grig cum este sa cresti un copil, ati uitat.Una este disciplinarea si alta abuzul. Legea trebuie sa demonsteze ca este abuz apoi sa ia masurile care se impun.Nu sa ia masuri fara dovada palpabila.  Traumatizezi o familie, pe povesti. Si apoi daca se dovedeste ca nu au avut dreptate cum vor da inapoi CE AU LUAT?Daca vrei sa faci rau la om si sa-l faci nebun si cum vrei tu, interpretandu-i orice gest in defavoarea lui, fara dovezi palpabile reusesti urgent, trebuie doar  sa fi un psiholog mai bun decat el sa cunosti legea mai bine sa fi mai destept un pic si mai smecher, care sa rastoarne totul impotriva lui. ,va asigur de asta.Din aceasta cauza Dumnezeu ne cere sa nu judecam pe alti.Nu vreau  nici macar o clipa sa fiu in locul acestor parinti ,oameni imperfecti ca si noi de altfel ,toata mass-media este cu ochii pe ei  si nu sti niciodata ce sa faci sa fie corect in ochii lor.Cine este fara gresala sa arunce primul cu piatra in ei.Copii au uneori tendinta sa exagereze mai ales uni dintre ei,eu  am 4 si va spun ca uni nu-ti dau mari batai de cap dar cu uni iti storci creeri sa gasesti metode de disciplinare care sa functioneze.Si repet disciplinare nu este egal cu bataie.Sper ca nu v-am deranjat cu acest raspuns.Mihaela( si pt cei care folosesc cuvinte nedemne de un crestin ar fi bine sa raspunda mai 'bland' acestui domn care este poate ,putin nedumerit de aceasta situatie)Ca raul sa triumfe este suficient ca cei buni sa nu faca nimic.Poate nu vom rezolva nimic cu aceasta petitie dar macar am incercat.  Domnul Nostru Isus Cristos sa intareasca familia greu incercata si sa le dea pace in sufletul lor .