România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Quoted post

Musafir

2016-01-13 16:39

Buna seara
Sunt mama. Mi-am cescut fetita singura de cand avea 6 luni. Acum e medic rezident in anul II. Este sufletul meu. Nu pot sa inteleg ce se intampla in Norvegia! In aceasta tara nu sunt medici pediatrii? psihologi.!? am fost foarte severa cu copilul meu./am fost si mama si tata!? uneori a primit palme grele.... Uitati ce mi-a scris pe 3 august 2015 cand am implinit 60 de ani! " mamica mea draga, esti tot ce am mai valoros pe lume. te iubesc din toata inima si iti multumesc pentru ca in bratele tale, cu lacrimile tale, si cu zambetul tau magic, am crescut atat de frumos". Este foarte apreciata la locul sau de munca/ profesorii indrumatori de rezidentiat m-au felicitat ca am crescut-o asa de frumos... SI.. am dus-o si la biserica si i-am dat ..si cam multe palme... fetita mea este si foarte puternica in fata greutatilor si optimista. cand i-a fost greu imi spunea numai Dumnezeu stie de ce imi da aceasta greutate???? S-au intrebat vreodata autorotatile Norvegiene de ce au un procent atat de mare de sinucideri? Eu am o expliatie! dar ei sunt orbi. Rodica Soronescu

Raspunsuri

Musafir

#12587 Re:

2016-01-13 16:40:40

#12585: -  

Este nevoie,intr-adevar,de niste circumvolutiuni pentru a putea intelege ca DACA LOVESTI COPILUL CU O PALMA L-AI PIERDUT! Nu-ti convine,du-te-n Congo,acolo ai voie sa-i omori! Ati inteles mai salbaticilor?