VREM SPITALE NU CATEDRALE

Quoted post

Musafir

2015-11-02 12:47

Semnez petitia pentru ca ne-am saturat de nesimtirea preotilor si de institutia bisericii ca atare; faptele lor marsave care nu au nimic de-a face cu credinta, ci doar cu dorinta de inavutire proprie. Trebuie sa sustinem si sa ridicam valoarea spitalelor si valoarea medicilor care au ramas aici sa-si faca datoria cu resurse minime si in conditii de cele mai multe ori improprii. Pentru ca statul doneaza bani cu nemiluita bisericilor sau constructiei de biserici, in timp ce noi avem pacienti in spitale pentru care cumparam banala glucoza, perfuzoare si paracetamol perfuzabil pe banii nostri (pentru ca ... spitalele nu au); o viata intreaga platim taxe pentru sanatate, iar cand avem nevoie de servicii medicale tot noi platim. Spitalele au mai multa nevoie de sustinere; zilele acestea am vazut dedicatia medicilor si a tuturor cadrelor medicale care au facut tot ce le-a stat in putinta sa salveze vieti! Tot respectul meu penru acesti medici din spitalele de stat

Raspunsuri

Musafir

#743 Re:

2015-11-02 12:49:38

#741: -  

statul nu doneaza bani bisericii...cata saracie cu duhul,vrei spitale,vrei tratamente,si ce treaba ai cu biserica???de ce nu faci o petitie ministrului sanatatii????!!!!!