Ora de 60 de minute = 45 minute studiu + 15 minute pauză

Quoted post

Alexandru Toderică
Autorul acestei petitii

#32 Re:

2015-10-15 19:08

#30: -  

 Nu e niciun motiv sa fii pesimist/a, indiferent daca suntem "idioti" cum spui tu sau nu, daca ne strangem multi, formam o anumita forta, a elevilor din Romania. Cu cat e mai mare aceasta forta, cu atat sunt mai mari sansele sa fim auziti de factorii decizionali din Minister. Continuati sa distribuiti petitia ca sa strangem cat mai multe semnaturi. :)

Raspunsuri

Alin Ierima
Musafir

#36 Re: Re:

2015-10-16 10:51:31

#32: Alexandru Toderică - Re:  

 Nu sunt pesimist,sunt realist.

Sincer mi-as dorii si eu o pauza mai lunga, timp sa mănânc un Sandwich ( de multe ori trebuie sa îl mănânc in doua pauza ca nu ajung cele 6 minute ) sa îmi mai repet la o lectie sau sa mai citesc Putin din Baltagul de la bibliotecă, dar sa fim seriosi, daca ministerul nu a fost in stare in atatia ani sa mărească salariul la PROFESORI( parca acum câteva săptămâni le-au mărit, dar dupa o groază de timp ,bâlbâieli,promisiuni si greve japoneze) un punct foarte important in societatea noastră, crezi ca ii va pasa cuiva de cat timp au elevii in pauza?

Si daca vom semna multi elevi aceasta petitie, cineva trebuie sa o inainteze in parlament,( că nu stau ei toata ziua pe paginile cu petiții) si după sa asteptam pana o vor băga in seama..

Cu toate astea,voi distribuii peste tot unde voi putea :)