Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#42913 MORI PARANOICULE! :))))

2015-08-07 20:30

Mori ba idiotule!

Precizari de la nea clantoi Nevrozatul 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

"TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL.

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

ASADAR, BAI CLANTOI:

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

PANA ATUNCI O SA ITI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#42914 Re: MORI PARANOICULE! :)))) adresa catre PSD SI ALIATII SAI

2015-08-07 20:32:48

#42913: - MORI PARANOICULE! :))))  <= USL CLANTOII DE SERVICI, URMATII SFATUL MAIMITARITULUI CLANTOI SUGACE SI SUGATIVIZATA.

#23734: - Subiect

Aduceti-va aminte!
- Cresterea datoriei cu 200 DE MILIOANE DE EURO (de la 600 la 800 de milioane de euro) intr-un singur trimestru; vorbim despre TRIM. IV al anului 2012 sub conducerea dezastruasa a lui M. BALAN, TALPASANU, a COCLETILOR si a SPIRESTILOR.
- Pierderi de 215 MILIOANE DE EURO (cea mai mare pierdere inregistrata in economia romaneasca) intr-un an de INSOLVENTA; vorbim despre anul 2013 sub conducerea dezastruasa a lui PIPEREA, STANESCU, TALPASANU, PIRVU si a SPIRESTILOR.

JAF LA OLTCHIM:
- DATORII DE 220 MILIOANE DE EURO ACUMULATE IN PRIMUL AN DE LA REVOLUTIA USL DIN OLTCHIM (inceputa si pastorita in primele luni de M. BALAN & CLANUL COCLETILOR, CLANUL SPIRESTILOR & CLANUL CERNEVISTILOR);
- salarii restante de 3 luni si jumatate (sapte chenzine);
- cca. 1.000 de sa_lariati ilegal DISPONIBILIZATI (pe liste initiate si intocmite de clanul CERNEVISTILOR & clanul SPIRESTILOR si clanul ADMININISTRATORILOR JUDICIARI);

- salarii compensatorii + avansul lunii ianuarie 2013 + CO / 2013 - neplatite disponibilizatiilor.

Hai sa lamurim si problema datoriilor Oltchim. Si cel mai bine este sa vorbim cu situatiile (este vorba despre acte oficiale publicate pe site-ul Oltchim) pe "masa".

Se vede in mod clar ca datoriile Oltchim sunt urmatoarele:
- la 30.09.2012 - 2.656.632.919 lei (adica - 603.780.209 EURO - la un cu_rs EURO / lei = 4,40 lei) - datorie acumulata in 23 de ani de cand la conducerea Oltchim s-a instalat Domnul Constantin Roibu;
- la 30.09.2013 - 3.621.887.288 lei (adica - 823.156.202 EURO - la un cu_rs EURO / lei = 4,40 lei).

Daca facem un mic calcul, vedem ca intr-un an de zile (de management Balan, Talpasanu, Spiru & co., management sustinut si promovat de Cernev), de la 30.09.2012 la 30.09.2013, s-au acumulat datorii de 219.375.993 euro (adica, 220 MILIOANE DE EURO).

#23749 Problema este alta. Combinatul "merge" din rau in mai rau.

Si sa vedem documentele (RAPORTUL transmis catre BURSA DE VALORI BUCU_RESTI: http://i.imgur.com/WmhzyaU.png?1?2467 ; http://i.imgur.com/6wDf1tr.png?1... ; http://i.imgur.com/UyDKhmg.png?1?2387...; http://i.imgur.com/j9lCoT4.png?1?8843...; http://i.imgur.com/4zfnoqY.png?1?5751...

ATENTIE! CE SPUNE PKF FINCOTA - AUDITORUL INDEPENDENT ANGAJAT DE PIPEREA:
- "La data aprobării situaţiilor financiare consolidate, SC Oltchim SA nu avea un plan de reorganizare care să indice măsuri de redresare"
- adica, Piperea nu are pana acum, la un an si patru luni de la intrarea OLTCHIM in insolventa si preluarea acestuia in "administrare judiciara" de catre ROMINSOLV & BDO, un PLAN DE REORGANIZARE A OLTCHIM;

- "Situaţia indică existenţa unei incertitudini semnificative care ar putea pune la îndoială capacitatea SC Oltchim SA de a-şi continua activitatea" - adica, FALIMENT scrie pe OLTCHIM;

-"La data de 31 decembrie 2013, Grupul a inregistrat capitaluri proprii negative în sumă de 2,29 miliarde de lei, o pierdere contabilă aferentă exerciţiului în sumă de 947,6 milioane de lei (cca. 211 MILIOANE de EURO).

JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,...JAF,JAF,JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII???

Crean_tele sa_lariale in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior.  http://www.impactreal.ro/  Data publicarii: 15-06-14

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

DNA, HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!UNDE SUNT BANII????  SUNTEM PRADUITI!!!!!!  INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013 

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA